HOME SWEET HOME

5 τρόποι για να ανανεώσεις το μπάνιο σου χωρίς πολλά έξοδα


JTeam

12 Μαρτίου 2023

5 τρόποι για να ανανεώσεις το μπάνιο σου χωρίς πολλά έξοδα
Από τις λεπτομέρειες της λεβάντας, έως τα μαρμάρινα αξεσουάρ, σου έχουμε όλα τα βασικά steps για να ανανεώσεις και να χαρείς το μπάνιο σου

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό ντουζ σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο. Πρόσφατη έρευνα, δείχνει πως ο χώρος μας, αλλά και διακόσμηση, μπορούν να έχουν αντίκτυπο και στην διαταραχή ή ισορροπία των ορμονών μας. Και για πολλούς και πολλές, το μπάνιο είναι ένα safe space, στο οποίο μπορούμε να έχουμε ιδιωτικότητα και να απελευθερωνόμαστε, είτε με ζεστά αφρόλουτρα, είτε με το να φροντίζουμε τους εαυτούς μας.

Και επειδή το design, είναι καθοριστικό για τη διάθεση μας, μπορείς να ξεκινήσεις από μικρές αλλαγές στο μπάνιο σου, οι οποίες μπορούν να κάνουν την διαφορά, χωρίς πολλά χρήματα.

Πρόσθεσε λεβάντα

Είτε επιλέξεις γλαστράκι λεβάντας, είτε αρωματικά χώρου, είτε ακόμη και το ίδιο το χρώμα, η λεβάντα στο μπάνιο μπορεί να κάνει τη διαφορά, τόσο με την αισθητική, όσο και με το άρωμα της. Το καλό είναι πως μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο φυτό, είτε ως διακοσμητικό, είτε σε άρωμα, με χιλιάδες τρόπους, οπότε με ένα γρήγορο search, μπορείς να προσθέσεις ένα στοιχείο με λεβάντα στο μπάνιο σου και να κάνει εύκολα και οικονομικά την διαφορά.

Jenny.Gr

Περισσότεροι καθρέφτες

Πόσο μάλλον αν έχεις αρκετό χώρο, δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ακόμη καθρέφτη. Είτε ολόσωμο, είτε κάδρου, οι καθρέφτες δίνουν φως στο μπάνιο, το κάνουν να φαίνεται πιο καθαρό και φυσικά, μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα του εαυτού σου.

Jenny.Gr

Ανανέωσε τα αξεσουάρ μπάνιου ή τα φωτιστικά

Από τις παντόφλες που χρησιμοποιείς, το καλάθι για τα άπλυτα, τη θήκη για την οδοντόβουρτσα, τη βάση για το σαπούνι και όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που επιτέλους πρέπει να ανανεώσεις. Ως πρόσθετη συμβουλή, θα λέγαμε να επενδύσεις σε ένα κλασσικό μοτίβο μπάνιου, το οποίο δεν είναι άλλο από το μάρμαρο.

Jenny.Gr

Πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, τότε δεν ξέρουμε τι περιμένεις. Μια απλή επίσκεψη σε ένα ανθοπωλείο, είναι αρκετή για να βρεις τα ιδανικά φυτά, τα οποία και χρειάζονται την υγρασία του μπάνιου σου, αλλά και δίνουν μια φρέσκια και ανανεωμένη αισθητική στον χώρο.

Jenny.Gr

Διατήρησε μίνιμαλ χαρακτήρα

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να βάψεις το μπάνιο σου, είναι η ώρα να επενδύσεις σε κλασσικά χρώματα, και να επιλέξεις μίνιμαλ έπιπλα. Όσο πιο απλά είναι τα στοιχεία, τόσο πιο καθαρό και τακτοποιημένο θα φαίνεται.

Jenny.Gr