HOME SWEET HOME

Interior design: 4 χρώματα που θα είναι η απόλυτη τάση το 2025


JTeam

16 Αυγούστου 2024

Interior design: 4 χρώματα που θα είναι η απόλυτη τάση το 2025
Unsplash/Collov Home Design
Ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν το 2025;

Θα σε στεναχωρήσουμε με αυτό που θα σου πούμε, αλλά βρισκόμαστε σε κάτι περισσότερο από τα μισά του 2024. Το ημερολόγιο γράφει 16 Αυγούστου και σιγά-σιγά όλοι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το φθινόπωρο. Εσύ, μπορείς, όμως, να αρχίσεις να βλέπεις και λίγο πιο μπροστά, σε μερικές τάσεις στο interior design που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα κυριαρχήσουν το 2025.

Ήδη τα μεγαλύτερα brands έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν και να μιλούν για τα χρώματα της επόμενης χρονιάς. Εάν, λοιπόν, σκέφτεσαι να κάνεις κάποια ανανέωση στο σπίτι σου και να αλλάξεις τα χρώματα στους τοίχους, τότε σίγουρα χρειάζεσαι λίγη έμπνευση. Και θα τη βρεις παρακάτω.

Σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μοιράζονται τα τέσσερα χρώματα που θα βλέπουμε παντού το 2025.

  • Βαθύ πράσινο

Η ιδρύτρια της Hearth & Honey Homes, Μάρτζι Κέτσερ, προβλέπει ότι τα βαθιά πράσινα θα είναι hot trend το 2025. Σύμφωνα με την ίδια, πλέον δίνεται «μεγαλύτερη έμφαση στη δημιουργία άνετων, εμπνευσμένων από τη φύση χώρων που αποπνέουν άνεση, ηρεμία και αίσθηση ευεξίας, και το βαθύ πράσινο κάνει αυτό ακριβώς». Για να δώσεις λίγη διάσταση στο χώρο, μπορείς να το συνδυάσεις με αποχρώσεις ξύλου καθώς και ποικιλία υφών.

  • Καφέ και τερακότα

Η ιδρύτρια της Callie Blanks Interiors, έχει ήδη δει αυτές τις αποχρώσεις να αναδύονται και πιστεύει ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. «Αυτές οι αποχρώσεις χρησιμοποιούνται σε ασυνήθιστες και τολμηρές περιπτώσεις». Εάν θέλεις να κινηθείς σε αυτά τα χρώματα, τότε ενσωμάτωσε στον χώρο ανοιχτόχρωμα, φυσικά λινά υφάσματα για να «μαλακώσει» το σπίτι.

Jenny.Gr
Unsplash/Spacejoy
  • Φωτεινό κόκκινο

Το φωτεινό κόκκινο αναμένεται να βάλει «φωτιά» το 2025. Το κόκκινο χρώμα κάνει έναν χώρο να αισθάνεται διασκεδαστικός και ζωντανός», σύμφωνα με τους ειδικούς. Προφανώς, είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή, αλλά είναι σαν να φοράς ένα σκούρο, ασπρόμαυρο ρούχο και να ενσωματώνεις στο σύνολό σου ένα κόκκινο παπούτσι. Απευθείας, όλοι σε προσέχουν.

  • Πράσινο της ελιάς

Η Τέιλορ Φούσκο, η ιδρύτρια της Tay Fusco Design, λέει ότι ήδη «δέχεται μια εισροή αιτημάτων για πιο οργανικά χρώματα» και πολλοί πελάτες είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν αυτό το χρώμα. «Πιστεύουμε ότι το 2025 θα συνεχίσει να είναι μια χρονιά με πολλές παραλλαγές πανέμορφων πράσινων αποχρώσεων». Ανεξάρτητα από την απόχρωση του πράσινου με την οποία δουλεύει, η Φούσκο «θα τοποθετήσει μερικά όμορφα συμπληρωματικά κομμάτια για να κάνει τις αποχρώσεις του πράσινου να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο».