HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Αυτό είναι το φυτό του 2022: Θα φέρει τύχη και αισιοδοξία


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό είναι το φυτό του 2022: Θα φέρει τύχη και αισιοδοξία
Το φυτό της νέας χρονιάς αποκαλύφθηκε και αναμένεται να σκορπίσει αισιοδοξία, ενθουσιασμό και την πιο θετική αύρα στο σπίτι σας.

Λατρεύουμε να τα φιλοξενούμε στο σπίτι μας γιατί ομορφαίνουν κάθε χώρο και προσθέτουν έξτρα ενέργεια και ζεστασιά. Τα φυτά χρειάζονται αγάπη και φροντίδα και αν τους φερθούμε όπως πρέπει, σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσουν σχετικά με τ η διάρκεια της ζωής του.

Σύμφωνα με το 1-800-Flowers.com, το φυτό που θα πρωταγωνιστήσει το 2022 στους εσωτερικούς χώρους μόλις έγινε γνωστό και ονομάζεται Peperomia Obtusifolia ή rubber plant, όπως είναι αλλιώς γνωστό. Πρόκειται για ένα θαμνώδες, ορθόκλαδο φυτό με παχιά στελέχη και σαρκώδη, γυαλιστερά φύλλα.

Τα φυτά αυτά είναι εύκολα στη φροντίδα τους και είναι η καλύτερη επιλογή για γραφεία ή μικρά τραπέζια. Ευδοκιμούν σε μέτριες συνθήκες φωτισμού αλλά κάποιες φορές και στη σκιά. Γενικά, πρέπει να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως.

Σχετικά με το νερό, χρειάζονται πότισμα όταν το χώμα έχει σχεδόν στεγνώσει. Η προέλευση του συγκεκριμένου φυτού είναι το Μεξικό, η Φλόριντα και η Καραϊβική.

Είναι ένα φανταστικό φυτό που μπορεί να καλλιεργηθεί καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, καθώς είναι σχετικά μικρό. Επιπλέον, τα φύλλα του είναι τόσο διακοσμητικά που φαίνονται υπέροχα σε οποιαδήποτε γωνία, ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Η τουλίπα είναι το επόμενο φυτό που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2022, συμβολίζοντας την ελπίδα και την ευτυχία.

Δείτε ακόμη:

TAGS