HOME SWEET HOME HOME TIPS

Το #1 πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας


25 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_pattern0-1024x585.jpg

Υπάρχουν πολλοί «κανόνες» που αφορούν τη διακόσμηση των σπιτιών. Κάποιοι από αυτούς είναι ευέλικτοι, κάποιοι άλλοι απαραβίαστοι.

Αν, ωστόσο, θέλετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικά εντυπωσιακό χώρο, τότε υπάρχει ένα πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάτε τη διακόσμηση σας σε άλλο επίπεδο: δεν πρέπειι να φοβάστε τα μοτίβα! Τα μοτίβα είναι αυτά που φέρνουν ζωή σε όλους τους χώρους. Φέρνουν οπτικό ενδιαφέρον στα σπίτια, δημιουργούν βάθος, προσθέτουν αντιθέσεις και ισορροπία, συμβάλουν στο να φαίνεται ένα χώρος φιλόξενος, εισάγουν μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες.

Μια Fashion Blogger μας Δίνει Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Δείχνοντάς μας το Σπίτι της

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε τα μοτίβα στο σπίτι σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε υπόψη σας μερικές βασικές αρχές και θα δείτε πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Ξεκινήστε από μικρά πράγματα Δεν νιώθουν όλοι το ίδιο άνετα να χρησιμοποιήσουν μοτίβα στη διακόσμησή τους. Ένας εύκολος τρόπος για να τα συνηθίσετε (και να δείτε αν σας ταιριάζουν) είναι να τα εισάγετε στον χώρο σε μικρές δόσεις. Ξεκινήστε από μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια ή χρησιμοποιήστε σε έναν τοίχο ταπετσαρία χωρίς έντονα χρώματα. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να τα βάλετε στο σπίτι σας χωρίς να πάρετε μεγάλα ρίσκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: Το decor επιβάλλει τα χαρούμενα μοτίβα!

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!