HOME SWEET HOME HOME TIPS

Pearlcore: Πώς οι πέρλες έγιναν το απόλυτο trend (και) για το σπίτι το 2022


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Pearlcore: Πώς οι πέρλες έγιναν το απόλυτο trend (και) για το σπίτι το 2022
Instagram/ ausibosi
Οι πέρλες είναι παντού το 2022. Στη ντουλάπα σου, τα μαλλιά σου, σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Οι πέρλες ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της κομψότητας και της φινέτσας. Σε κάποια φάση, έφτασαν να θεωρούνται ξεπερασμένες επειδή υπήρχαν παντού, αλλά όχι πια!

Το "Pearlcore" κάνει δυναμικό comeback ως αγαπημένο διαχρονικό trend που υπόσχεται να μεταμορφώσει, όχι μόνο τη ντουλάπα, τα ρούχα και τα μαλλιά σου αλλά και ολόκληρο το σπίτι σου. Για την ακρίβεια, το Pinterest αναγνώρισε το "pearlcore" ως την τάση που θα βλέπουμε παντού αυτή τη χρονιά στη μόδα, τα κοσμήματα, την ομορφιά, στο interior design του σπιτιού μας αλλά και στους γάμους.

Αυτή τη χρονιά, τα κοσμήματα φαίνεται πως θα ικανοποιήσουν τους πάντες όταν ο λόγος περιστρέφεται γύρω από τη μόδα. Οι κομψές και αριστοκρατικές πέρλες αποτελούν μια κλασική και διαχρονική επιλογή που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι πρωταγωνιστείς σε μια άλλη εποχή. Από μικρές διακριτικές πέρλες μέχρι και πιο ογκώδεις, μπορούν να φιλοξενηθούν στον λαιμό και τα αυτιά σου και να δώσουν στη συνολική σου εμφάνιση νοσταλγικές νότες.

Σε κλιπ μαλλιών, τσιμπιδάκια και κάθε είδους χτένισμα θα έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ μπορείς να αξιοποιήσεις όλη σου τη φαντασία κατά τη χρήση τους κυρίως σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Όπως φαίνεται όμως, οι πέρλες θα πρωταγωνιστήσουν και στο interior design, δίνοντας αέρα πολυτελείας στο σπίτι σου.

Μπορείς να εμπνευστείς από καθρέπτες που φέρουν πάνω τους σχετικές λεπτομέρειες και να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη φαντασία για να κάνεις τον προσωπικό σου χώρο ξεχωριστό και μοναδικό.

Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει καθώς θα είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερο αλλά και κομψό!