HOME SWEET HOME HOME TIPS

Easter Christmas trees: Η διακοσμητική τάση που θα κυριαρχήσει το φετινό Πάσχα


JTeam

21 Μαρτίου 2022

Easter Christmas trees: Η διακοσμητική τάση που θα κυριαρχήσει το φετινό Πάσχα
Instagram/ thevintageroom
Τα "Easter Christmas trees" είναι η διακοσμητική τάση που κυριαρχεί το φετινό Πάσχα και συνδυάζει εξαιρετικά τα στοιχεία από τις δύο γιορτές.

Σε λιγότερο από έναν μήνα έχουμε Πάσχα και οι λάτρεις της εσωτερικής διακόσμησης έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται στα social media δημιουργικούς και οικονομικούς τρόπους για να φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι μας, μπαίνοντας παράλληλα σε γιορτινό mood.

Είτε σας αρέσουν οι πιο διακριτικές, είτε οι πιο έντονες και πολύχρωμες διακοσμήσεις, υπάρχει μία τάση που κυριαρχεί αυτό το διάστημα στο Internet και είναι γνωστή ως "Easter tree trend".

Jenny.Gr
Image credit: Lights4Fun

Η τάση που αντιπροσωπεύει το φετινό Πάσχα

Οι interiors experts του Crafted Beds στηρίχθηκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Pinterest, το TikTok, το Instagram και τη Google, για να καταλήξουν στις top διακοσμητικές τάσεις για το Πάσχα του 2022. Η έρευνα έδειξε πως οι αναζητήσεις στο Pinterest για τα "Easter Christmas trees" ξεπέρασαν το 63% αυτή την εβδομάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αποκτούν τώρα άλλη χρήση και μπορούν να διακοσμηθούν πασχαλινά. Το #eastertree αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1.4 εκατομμύρια views στο TikTok και αυτή η νέα τάση προέρχεται από μια παλιά γερμανική παράδοση, κατά την οποία πασχαλινά στολίδια τοποθετούνταν σε δέντρα με γυμνά κλαδιά.

Η συγκεκριμένη τάση είναι επίσης η αγαπημένη των παιδιών και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Αν δεν είστε σε mood να ξαναστήνετε το χριστουγεννιάτικο σας δέντρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο μικρό ή ξύλινο που θα μπορούσε να δώσει τον ίδιο χαρακτήρα στον προσωπικό σας χώρο. Μπορείτε να στήσετε το δέντρο που θα δημιουργήσετε στο τραπέζι των καλεσμένων, σε κάποιο παράθυρο ή σε κάποια γωνιά του σπιτιού σας.

Jenny.Gr
Image credit: Heavenly Homes and Gardens

Τα Easter Christmas trees αποδεικνύονται εξαιρετικά δημοφιλή φέτος και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την καρδιά του κοινού. Οι ιδέες για να τα μεταμορφώσετε είναι άπειρες. Συνδυάστε παστέλ αποχρώσεις, τοποθετήστε αυγά και λαγούς ενώ απογειώστε το αποτέλεσμα με φωτάκια.