HOME SWEET HOME HOME TIPS

Εσύ βάζεις το χαρτί υγείας στο ψυγείο σου; Να, γιατί πρέπει


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Εσύ βάζεις το χαρτί υγείας στο ψυγείο σου; Να, γιατί πρέπει
pexels
Μάλλον, δεν μπορείς καν να υποψιαστείς τον λόγο

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, ίσως το τελευταίο πράγμα που έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις, είναι ένα ψυγείο γεμάτο χαλασμένες τροφές και μυρωδιές.

Παρά την κούρασή σου, μπορεί να έχεις προσπαθήσει πολλές φορές να εξοντώσεις όλες τις άσχημες μυρωδιές που έρχονται από το ψυγείο σου από χαλασμένα φαγητά, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Μερικές φορές αρκεί ένα ελαφρώς υπερώριμο φρούτο για να κάνει τη ζημιά ενώ άλλες φορές αρκεί η υγρασία. Ευτυχώς, υπάρχει μία μέθοδος που αν δοκιμάσεις, δεν θα σε προδώσει ποτέ και αυτή δεν είναι άλλη από το να τοποθετήσεις μες στο ψυγείο σου ένα χαρτί τουαλέτας!

Jenny.Gr
pexels

Μπορεί να σου φαίνεται τρελό αλλά οι απορροφητικές ιδιότητες του χαρτιού απομακρύνουν από τα ράφια κάθε δυσάρεστη οσμή. Προτού δοκιμάσεις οποιοδήποτε hack, βεβαιώσου ότι έχεις καθαρίσει καλά το ψυγείο σου και σημείωσε οποιοδήποτε πρόβλημα διαπιστώσεις για να το αναφέρεις στον τεχνικό.

Μετά από αυτό το βήμα, δοκίμασε να τοποθετήσεις μέσα, ένα χαρτί υγείας και θα δεις θαύματα από το πώς μπορεί τελικά να παγιδεύσει τις μυρωδιές που σε κάνουν να κλείνεις τη μύτη σου.

Eιδικά τώρα το καλοκαίρι που έχει ακραίες θερμοκρασίες, η μύτη μας είναι πιο ευαίσθητη και οι μυρωδιές «ταξιδεύουν» και διαχεόνται πιο γρήγορα στον χώρο.

Το χαρτί υγείας είναι τόσο αποτελεσματικό στην απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών γιατί έχει σχεδιαστεί για ευνόητους λόγους, με έξτρα απορροφητικότητα.

Αν αποφάσισες να δοκιμάσεις αυτό το κόλπο, σιγουρέψου ότι θα χρησιμοποιήσεις ένα χαρτί υγείας που μόλις αγόρασες ενώ είναι σημαντικό να είναι άοσμο. Φαντάσου να είναι αρωματισμένο με λεβάντα και μετά οι τροφές να μυρίζουν και αυτές το ίδιο.

Αφού το αφήσεις να κάνει τη δύσκολη δουλειά για λίγες μέρες, μπορείς να το αντικαταστήσεις με καινούριο που θα διώξει κι αυτό με τη σειρά του, κάθε άσχημη μυρωδιά.