HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10 φθινοπωρινές διακοσμητικές ιδέες που δεν περιλαμβάνουν κολοκύθες


16 Οκτωβρίου 2018

designecologist-973350-unsplash.jpg

Αν και οι κολοκύθες είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου και θα τις συναντήσουμε σε κάθε χρώμα και μέγεθος, δεν είναι το μόνο διακοσμητικό αντικείμενο που θα φέρει τη φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι σας. Δείτε 10 ιδέες που δεν περιλαμβάνουν κολοκύθες και είναι εξίσου… φθινοπωρινές!

Φύλλα. Από έντονα κόκκινα μέχρι κίτρινα, τα φύλλα είναι η έμπνευση που ψάχνετε για να φέρετε τα φθινοπωρινά χρώματα στο σπίτι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αποξηράνετε και να τα βάλετε σε μια όμορφη γωνιά.

Πολύχρωμα καλαμπόκια. Αν ψάχνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο τότε τα πολύχρωμα καλαμπόκια μπορούν να κάνουν την διαφορά. Γνωστό και ως Ινδικό καλαμπόκι, το σίγουρο είναι ότι θα δώσει μια πολύ ιδιαίτερη φθινοπωρινή πινελιά.

Κουκουνάρια. Τι να πρωτοπεί κανείς για τα κουκουνάρια; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους και σας δίνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα: δεν χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε κατά τη μετάβαση από το φθινόπωρο στα Χριστούγεννα!

Ξύλα κανέλας. Δεν είναι απλά πανέμορφα, αλλά θα χαρίσουν και μοναδικό άρωμα στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες για το φθινοπωρινό στολισμό

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!