HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 εκπληκτικά coffee tables που δεν είναι καν Τραπέζια


20 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_coffeetable-1024x585.jpg

Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και θα διαπιστώσετε ότι θα σας έρθουν στο μυαλό πολλές ιδέες που ούτε καν φανταζόσασταν ότι υπάρχουν. Μια τέτοια ιδέα είναι η παρακάτω.

Δείτε πως μπορείτε να βάλετε στο σαλόνι σας το πιο όμορφο και ιδιαίτερο «τραπεζάκι» χωρίς καν αυτό που θα βάλετε να είναι τραπέζι.

Vintage διακοσμητικό Μήπως βρήκατε σε κάποιο κατάστημα με αντίκες κάποιο διακοσμητικό που σας αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Απλά πάρτε ένα κομμάτι γυαλί, βάλτε το από πάνω και φτιάξετε ένα ιδιαίτερο coffee table. Ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι κανείς δεν θα έχει coffee table σαν το δικό σας.

Ένα vintage drum Αν έχετε στο σπίτι σας ένα μεγάλο παλιό ντραμ απλά μετατρέψτε το σε coffee table. Καλύψτε και την επιφάνειά του με ένα κομμάτι γυαλιού και έχετε έτοιμο το πιο ιδιαίτερο τραπεζάκι.

Ένα μεγάλο ottoman Αν σας αρέσει να βλέπετε τηλεόραση με τα πόδια πάνω στο coffee table τότε ένα ottoman στη θέση του coffee table είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 20+ έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για το coffee table σας

Μπείτε στην κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.