HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

8 δωρεάν τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας αυτή τη στιγμή


22 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_dwrean-1024x585.jpg

Θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας τώρα και θέλετε να το κάνετε δωρεάν! Μπορείτε και εμείς σας δίνουμε όλες τις ιδέες που χρειάζεστε.

Όλες οι παρακάτω ιδέες κοστίζουν από τίποτα μέχρι ελάχιστα χρήματα και θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα του σπιτιού σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

Καλύψτε τις επιφάνειές σας Βαρεθήκατε τα τραπεζομάντηλά σας ή τα έπιπλά σας; Δεν έχετε παρά να τα καλύψετε. Χρησιμοποίηστε ριχτάρια, κουβέρτες, μαντήλια και ό,τι άλλο θέλετε και αλλάξτε τους όψη.

Καθαρίστε τους πάγκους σας Εφαρμόστε τον κανόνα “το 90% των επιφανειών να είναι άδειο” και θα δείτε το σπίτι σας με άλλο μάτι. Θα χαίρεστε, με λίγα λόγια, να βρίσκεστε σε αυτό.

Αλλάξτε φωτογραφίες στα κάδρα σας Αν έχετε βαρεθεί τα κάδρα σας δεν έχετε παρά να αλλάξετε απλά το περιεχόμενό τους. Βάλτε άλλες φωτογραφίες και νιώστε να ανανεώνεστε.

Αλλάξτε διαρρύθμιση στον χώρο Μετακινήστε τον πίνακα που έχετε σε έναν τοίχο και βάλτε το σε έναν άλλο τοίχο. Αλλάξτε θέση στους καναπέδες σας και αλλάξτε και διακοσμητικά από χώρο σε χώρο. Μπορείτε, για παράδειγμα, κάποια διακοσμητικά από το σαλόνι να τα πάτε στο υπνοδωμάτιο και το αντίθετο.

Διακοσμήστε με φαγητό Ένα μεγάλο μπολ με λεμόνια θα δώσει χρώμα σε έναν χώρο. Κάντε το χωρίς να το σκέφτεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το υλικό που κάνει το σπίτι να θυμίζει νησί