HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αν θέλετε κάτι πρωτότυπο για το σαλόνι σας επιλέξτε ένα από αυτά τα 6 coffee tables


9 Απριλίου 2019

thehomeissue_coffee0-1024x585.jpg

Ένα τραπέζι στο σαλόνι μπορεί να στηρίξει μόνο του το στιλ ολόκληρου του χώρου. Αν επιλέξετε έξυπνα ένα ιδιαίτερο coffee table μπορείτε να εμπνευστείτε και να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο στηριζόμενοι σε αυτό.

Τα παρακάτω coffee tables δεν είναι σαν τα κλασικά βαρετά τραπέζια, αλλά όλα κάνουν μια σχεδιαστική δήλωση που θα ενισχύσει το στιλ του σαλονιού σας.

Γυαλί με ξύλο Το συγκεκριμένο τραπέζι συνδυάζει το ξύλο με το γυαλί δημιουργώντας υπέροχους χρωματισμούς. Αν έχετε επιλέξει ένα μονόχρωμο σαλόνι τότε αυτό το τραπεζάκι και ένας πίνακας αρκούν για να δώσετε ζωντάνια στον χώρο σας.

Επιστροφή στη φύση Αν είστε φαν των λουλουδιών και της φύσης τότε αυτό το τραπέζι θα σας ενθουσιάσει, αν και έχουμε μια ένσταση για το πού θα το βάλετε. Αυτού του είδους τα τραπέζια ταιριάζουν καλύτερα σε κήπους ή μπαλκόνια.

Ζιγκ ζαγκ Αυτά τα τραπέζια έχουν γίνει μόδα τελευταία και οι περισσότεροι διακοσμητές σπιτιών τα συστήνουν σε περίπτωση που έχετε παιδιά στο σπίτι και θέλετε να έχετε μία πιο παιχνιδιάρικη διακόσμηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα