HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10 εντυπωσιακές κουζίνες που σίγουρα θα θέλατε να βρίσκονται στο σπίτι σας


15 Απριλίου 2019

thehomeissue_kitchen0-1024x585.jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι κουζίνες αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους χώρους, αν όχι το κέντρο, του σπιτιού. Εκεί χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε και φυσικά μαγειρεύουμε και απολαμβάνουμε το φαγητό.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό τις μετατρέψουμε σε χώρους που η αισθητική τους αποπνέει ζεστασιά και χαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα ψάχνουμε για έμπνευση – και αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε 10 κουζίνες που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για τις δείτε και να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο.

Οι αποχρώσεις του απαλού ροζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε χαρούμενη διάθεση και φωτεινότητα στην κουζίνα. Συνδυάστε το με πολλά φυτά για να πετύχετε το πολύ όμορφο αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

Ένα ανεπιτήδευτο στυλ που χρησιμοποιεί ουδέτερες χρωματικές παλέτες και φέρνει στον χώρο υφές και ιδιαίτερα αντικείμενα αρκεί για να δημιουργήσετε έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Η μικροσκοπική αυτή κουζίνα πέτυχε ένα στυλ που δεν είναι καθόλου… μικροσκοπικό. Το φυσικό ξύλο, τα φυτά και τα χαλιά στο πάτωμα αποδεικνύουν πως μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφους χώρους σε λίγα μόνο τετραγωνικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η εύκολη λύση αν δεν έχετε πολύ χώρο στην κουζίνα