HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έτσι θα εξοικονομήσετε χώρο σε όλα τα δωμάτια του μικρού σπιτιού σας


The Jennettes

28 Ιουνίου 2019

thehomeissue_mikro-1024x585.jpg

Αν το σπίτι είναι μικρό και οι απαιτήσεις σας είναι περισσότερες από την προσφορά τότε δείτε παρακάτω πώς μπορούν όλα να γίνουν σωστά.

Το να υπάρχει μια επιφάνεια για να ακουμπήσει κανείς τα απαραίτητα σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη. Πολλές φορές όμως οι χώροι είναι μικροί και οι δυνατότητες ελάχιστες.

Για όλα όμως υπάρχει λύση αρκεί να θέλει κανείς να τη βρει! Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για κάθε δωμάτιο του σπιτιού που πραγματικά μπορούν εύκολα να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Κεντρική Είσοδος Η κεντρική είσοδος του σπιτιού είναι η βιτρίνα για το τι θα ακολουθήσει πιο μέσα κι γι’ αυτό σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να την παραμελείτε. Σε μια είσοδο όπου τα περιθώρια είναι πολύ στενά ένα ράφι πάνω σε βάσεις στήριξης θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε τόσο για το κομμάτι της λειτουργικότητας όσο και το άλλο της διακόσμησης.

Κουζίνα Αν η κουζίνα σας είναι μικρή τόσο ώστε ακόμη κι ένα τραπέζι δεν είναι εφικτό να χωρέσει μην τη βγάζετε στον καναπέ για το δείπνο σας. Ένα επίτοιχο πτυσσόμενο τραπέζι στον ελεύθερο τοίχο της κουζίνας θα σας δώσει τη δυνατότητα να το ανοίγετε τις ώρες που πρέπει και να το κλείνετε όταν δεν σας είναι απαραίτητο. Προμηθευτείτε εξίσου πτυσσόμενες καρέκλες για την ώρα του δείπνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Μικρό υπνοδωμάτιο: Οι ιδανικές αποχρώσεις για να το διακοσμήσετε