HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να διαλέξετε το σωστό coffee table


24 Οκτωβρίου 2019

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να διαλέξετε το σωστό coffee table

Coffee tables, τραπεζάκια σαλονιού, βοηθητικά τραπεζάκια… όπως και να τα πείτε, τα τραπεζάκια που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση, συνήθως στο καθιστικό, είναι πολύ πρακτικά. Πώς όμως θα επιλέξετε το σωστό για τον χώρο σας; Για κάποιους από εσάς ίσως είναι εύκολη απόφαση – την παίρνετε ενστικτωδώς. Όσοι, όμως, είστε μπερδεμένοι και αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο coffee table για τον χώρο σας, ακολουθείστε τις συμβουλές που σας δίνουμε ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας.

jenny.gr

Διαλέξτε σχήμα

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε για να διαλέξετε το κατάλληλο coffee table είναι το σχήμα του. Αν ο καναπές σας είναι μακρύς, προμηθευτείτε ένα τραπεζάκι ορθογώνιο ή οβάλ. Μπορείτε να επιλέξετε τα παραπάνω σχήματα ακόμα και αν ο καναπές σας είναι μικρότερος, ωστόσο προσέξτε να μην υπερφορτώσετε τον χώρο. Οι πολύ μοντέρνοι καναπέδες μπορούν να «σηκώσουν» πιο εύκολα ένα τετράγωνο ή ένα στρογγυλό coffee table. Τα στρογγυλά coffee tables είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμα αν το καθιστικό σας έχει αιχμές και θέλετε να τις απαλύνετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 10 στιλ διακόσμησης που κλέψαμε από το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw