HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα 5 κυριότερα διακοσμητικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο καθιστικό τους


27 Νοεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα 5 κυριότερα διακοσμητικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο καθιστικό τους

Όλοι κάποια στιγμή έχει τύχει να μπούμε σε κάποιο καθιστικό που μας κάνει να νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Και συχνά αυτό που δεν πηγαίνει καλά μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως ένα κάδρο που είναι κρεμασμένο σε λάθος ύψος.

Γι αυτό κι εμείς προσπαθήσαμε να ρίξουμε λίγο φως στα ποιο κοινά διακοσμητικά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι που διακοσμούν το καθιστικό τους. Το καθιστικό των ονείρων σας μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά – δείτε αν κάνετε κάποιο από τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη, διορθώστε το και απολαύστε τον νέο σας βελτιωμένο χώρο.

#1 Διαλέγετε τον λάθος καναπέ

Ένα καλό καθιστικό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σωστό καναπέ. Τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι το ύψος των καθισμάτων (τα χαμηλά καθίσματα είναι δύσκολα στο «κάτσε-σήκω») και στις σωστές αναλογίες σε σχέση με τα άλλα έπιπλα και το μέγεθος του χώρου. Δώστε επίσης σημασία στην ποιότητα του υφάσματος και στη διαχρονικότητα του σχήματος – δεν θέλετε να είναι εκτός μόδας σε 2 χρόνια.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: H τελευταία λέξη της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση είναι εδώ και θα σας ξετρελάνει