HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

7 χρωματικοί διακοσμητικοί κανόνες που μπορείτε να «σπάσετε»


2 Δεκεμβρίου 2019

7 χρωματικοί διακοσμητικοί κανόνες που μπορείτε να «σπάσετε»

Όταν διακοσμείτε το σπίτι σας, οι κανόνες διακόσμησης είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί για να πάρετε αποφάσεις. Πολλοί από αυτούς είναι απαραίτητοι, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δημιουργήθηκαν για αισθητικούς λόγους και δεν είναι και τόσο… άκαμπτοι.

Τα πιο όμορφα σπίτια και τα πιο φιλικά περιβάλλοντα δημιουργούνται όταν οι ιδιοκτήτες παίρνουν δημιουργικά ρίσκα και «σπάνε» μερικούς κανόνες. Βέβαια, είναι σημαντικό να τους γνωρίζετε πριν τους σπάσετε, αν θέλετε να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θα σας παρουσιάσουμε, λοιπόν, μερικούς από αυτούς τους κανόνες που – αν θέλετε – μπορείτε να τους παρακάμψετε κατά τη διαδικασία διακόσμησης του σπιτιού σας και αφορούν κυρίως τους χρωματικούς συνδυασμούς.

#1 Όλα πρέπει να ταιριάζουν

Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Αν παρακολουθείτε τις τάσεις, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε να φαίνονται όλα ίδια. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο, με χρώματα που δεν ταιριάζουν απαραίτητα μεταξύ τους, ωστόσο φαίνονται ωραία όταν τα δείτε όλα μαζί.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Κάντε το φουαγιέ του σπιτιού σας μοναδικό