HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Φτιάξτε μόνοι σας 2 πανέμορφα χριστουγεννιάτικα ξύλινα δέντρα


16 Δεκεμβρίου 2019

Φτιάξτε μόνοι σας 2 πανέμορφα χριστουγεννιάτικα ξύλινα δέντρα

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια ανάσα μακριά και ήδη σιγά-σιγά όλοι έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε όμορφες ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας. Για όλους εσάς που δε θέλετε να στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο ή που ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο διακόσμησης, θα σας παρουσιάσουμε σήμερα δύο φανταστικές ιδέες για να φτιάξετε διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα από ξύλο μόνοι σας.

1η κατασκευή

Για την πρώτη κατασκευή θα χρειαστείτε κλαδιά δέντρου, σχοινί, στολίδια, ένα πολύ χοντρό χαρτόνι (ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία σαν foam board), ταινίες velcro αυτοκόλλητες και μια καλή κόλλα. Ξεκινήστε κολλώντας το χαρτόνι με τις αυτοκόλλητες ταινίες στον τοίχο. Έπειτα με την κόλλα ή και με αυτοκόλλητες ταινίες κολλήστε τα κομμάτια ξύλου πάνω στο χαρτόνι σε τέτοιο σχήμα ώστε να σχεδιαστεί στον τοίχο σας ένα δέντρο. Περάστε σε κάποια από τα κλαδιά μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και το δέντρο σας είναι έτοιμο. Προσέξτε τα κλαδιά σας να είναι περίπου ομοιόμορφα για να φαίνεται πιο όμορφο το δέντρο σας. Στην κορυφή μπορείτε να προσθέσετε ένα αστέρι ή κάποιο άλλο στολίδι που σας αρέσει.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:White Xmas Decor: Ιδέες για "λευκά" Χριστούγεννα στο σπίτι