HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τον τοίχο του καθιστικού σας


8 Ιανουαρίου 2020

4 μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τον τοίχο του καθιστικού σας

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, λένε, και θα συμφωνήσουμε! Ειδικότερα όταν αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την αισθητική του καθιστικού με την τοποθέτηση ενός φυσικού υλικού, όπως το ξύλο, στους τοίχους του. Δείτε 4 τρόπους που επιλέξαμε για εσάς και διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας αισθητική.

Βάλτε τον πήχη ψηλά

Αλλάξτε την εικόνα του καθιστικού σας με τον πιο εύκολο τρόπο προσθέτοντας στον κεντρικό του τοίχο μερικά ξύλινα πηχάκια. Τα πηχάκια πωλούνται με το μέτρο σε καταστήματα με ξυλουργικό υλικό και διατίθενται ορθογώνια ή και τετράγωνα σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα αισθητικά και δημιουργήστε με αυτά ακανόνιστα τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα στον τοίχο σας. Για την εφαρμογή τους θα βιδώσετε πρώτα κάθετα τους πήχες προσαρμόζοντας τις διαστάσεις τους στο ύψος ολόκληρου του τοίχου, σε ίση οριζόντια απόσταση τον έναν από τον άλλο και στη συνέχεια θα τους ενώσετε μεταξύ τους με τα μικρότερα κομμάτια πήχη σε οριζόντια θέση. Πριν την τοποθέτηση βάψτε τα σε μια απόχρωση διαφορετική από αυτή του τοίχου σας και κάντε να ξεχωρίζουν. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο