Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε κάθε χώρο του σπιτιού

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Νιώστε την αλλαγή του χρόνου ανανεώνοντας το σπίτι σας με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που θα σας αλλάξουν την διάθεση αφήνοντας πίσω το 2017 και εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις που ξεκινάνε σε μερικές μέρες.

Χρώματα

Θα ξεκινήσουμε από τη μόδα στο χρώμα για το 2020. Σίγουρα κάποια χρώματα είναι πιο σκούρα για το χειμώνα αλλά σε γενικές γραμμές το μεγάλο trend είναι το λευκό, οι παλ και οι γήινες αποχρώσεις. Το λευκό είναι ένα χρώμα που θέλει αρκετή προσοχή για να μην δείχνει ψυχρό και κρύο. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το απόλυτο λευκό σε όλο το σπίτι εάν δεν έχετε κυρίως αρκετό φυσικό φωτισμό.

Το μπλε-γκρι είναι επίσης ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2020. Βάψτε έναν τοίχο, αλλά αντί για τον κλασικό τρόπο βαψίματος χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή μια βούρτσα για να πετύχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας που είναι σαν να κάνει νερά το λευκό από πίσω. Έχει ανάγλυφο αποτέλεσμα και θα είναι σαν να έχετε βάλει ταπετσαρία. Περάστε ένα χέρι χρώμα και μετά οδηγήστε τη σκούπα οριζόντια ή κάθετα ανάλογα με το αν θέλετε να δώσετε ύψος ή μήκος στο χώρο. Επαναλάβετε και στο δεύτερο χέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Όλα τα chic σπίτια έχουν αυτό το στοιχείο στη διακόσμησή τους