HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Σπίτι στο ενοίκιο; Νιώστε το δικό σας με αυτούς τους τρόπους


9 Απριλίου 2020

Σπίτι στο ενοίκιο; Νιώστε το δικό σας με αυτούς τους τρόπους

Μένετε στο ενοίκιο; Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να είναι βαρετό και μονότονο. Δείτε πώς θα του δώσετε το δικό σας στίγμα!

Τα έχει φέρει έτσι η ζωή ώστε να μένετε στο ενοίκιο; Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι που νοικιάζετε δεν μπορεί να έχει καθόλου τη δική σας πινελιά. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το δεκάλογο της διακόσμησης αφιερωμένο σε όλους τους προσωρινούς ιδιοκτήτες που ψάχνουν φρέσκιες ιδέες για να ανανεώσουν το χώρο τους και να τον κάνουν δικό τους κι όλα αυτά χωρίς –φυσικά– να χρειαστεί να ξοδέψετς ένα ενοίκιο και... μια περιουσία.

Μια αποθήκη, αλλά τι αποθήκη 

Μπορεί οι εντοιχισμένες και μόνιμες κατασκευές να απαγορεύονται με ρητή εντολή του ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα μείνετε χωρίς αποθηκευτικό χώρο. Μια βιβλιοθήκη ή μια συρταριέρα σίγουρα μπορεί να σας χαρίσουν έξτρα χώρο. Ειδικά αν στα ράφια της πρώτης προσθέσετε μοντέρνα κουτιά και καλάθια τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με όλα τα μικροπράγματά σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας