HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έτσι θα φέρετε μια κομψή έθνικ πινελιά στο καθιστικό σας


29 Απριλίου 2020

Έτσι θα φέρετε μια κομψή έθνικ πινελιά στο καθιστικό σας

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν χαλαρωτικό, άνετο και… εξωτικό χώρο, τότε το έθνικ ίσως να είναι το στυλ σας! Ίσως το έχετε δει να διακοσμεί τα σπίτια καλλιτεχνών ή απλώς ανθρώπων που προτιμούν έναν πιο φυσικό και χαλαρό τρόπο ζωής. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα στυλ ξεχωριστό και με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το έθνικ είναι συνυφασμένο με την πολυπολιτισμικότητα, με το χρώμα, με τα φυσικά υλικά και τις χειροποίητες κατασκευές. Αν, τώρα, το συνδυάσετε και με μια μοντέρνα πινελιά θα καταφέρετε να δημιουργήσετε το στυλ που αποκαλείται «ethnic chic». Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το καταφέρετε.

Δημιουργήστε ένα κολλάζ από λάμπες

Ένα από τους πιο πετυχημένους τρόπους για να φέρετε την έθνικ ατμόσφαιρα στον χώρο σας είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα από κρεμαστές λάμπες, όπως αυτές τις παρακάτω φωτογραφίας. Επιλέξτε διαφορετικά σχήματα και χρώματα και κρεμάστε τις στο κέντρο του καθιστικού σας. Είναι πανέμορφες και δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.