HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

7 διακοσμητικοί κανόνες που μπορείτε να σπάσετε σήμερα


19 Ιουλίου 2020

7 διακοσμητικοί κανόνες που μπορείτε να σπάσετε σήμερα

Μπορεί η Βίβλος της διακόσμησης να λέει άλλα, ωστόσο υπάρχουν 7 διακοσμητικά... παραπτώματα στα οποία αξίζει να υποπέσετε!

Είναι γεγονός: οι κανόνες –διακοσμητικοί ή μη- υπάρχουν για να τους υπακούμε και – καμιά φορά- να τους παρακάμπτουμε! Κι ενώ ορισμένα πράγματα καλό είναι να τα τηρούμε επακριβώς (π.χ. όπως το γεγονός ότι το χαλί μας πρέπει να καλύπτει την απόσταση από το coffee table μέχρι και τα πόδια των επίπλων που το πλαισιώνουν), σε άλλα θέματα μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο δημιουργικά. Θέλετε παραδείγματα; Παρακάτω σας προ(σ)καλούμε να σπάσετε 7 παραδοσιακούς διακοσμητικούς κανόνες χωρίς καμιά, μα καμιά ενοχή!

#1 Ου βάψετε σκουρόχρωμους τους τοίχους ενός μικρού δωματίου

Συγγνώμη, αλλά διαφωνούμε κάθετα με αυτόν τον παραδοσιακό κανόνα. Πρώτον, γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μόνο μπεζ και λευκά σπίτια. Δεύτερον, γιατί δεν ισχύει ότι οι σκούροι τοίχοι κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο. Αντίθετα, χαρίζουν στους μικρούς χώρους βάθος πεδίου και πολύ (μα πολύ) χαρακτήρα.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.