Αυτή είναι φέτος η μόδα στις κουρτίνες

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Αλλάζοντας τις κουρτίνες σας θα διαπιστώσετε πως όλα φαίνονται πολύ διαφορετικά. Είτε επιλέξετε να βάλετε χρώμα είτε είστε φαν της μονοχρωμίας, η μόδα στις κουρτίνες φέτος αφορά τη λεπτομέρεια.

Η κουρτίνες με πομ πομ και φουντίτσες είναι η απόλυτη τάση και θα τις βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού. Στο εξωτερικό οι κουρτίνες αυτές διακοσμούν ήδη τα περισσότερα σπίτια και αυτός είναι και ο λόγος που σας λέμε να βιαστείτε. Αν σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας τότε αυτές οι κουρτίνες πρέπει να μπουν στον χώρο σας… χθες!

Και παρόλο που το χρώμα στους τοίχους και τα έπιπλά σας δεν μπορούν να ανανεώνονται κάθε χρόνο -λόγω κόστους- η προσθήκη μιας νέας κουρτίνας είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να αντέξει η τσέπη σας μιας και υπάρχουν και πάρα πολλές οικονομικές επιλογές.

Δείτε παρακάτω τις κουρτίνες για τις οποίες σας μιλάμε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται στη διακόσμηση ενός χώρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.