CELEBRITIES MEN’S POINT

Η Britney Spears στη Χαβάη με τον σύντροφο της πιο ερωτευμένη από ποτέ


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2020

Η Britney Spears στη Χαβάη με τον σύντροφο της πιο ερωτευμένη από ποτέ

Πριν λίγες ημέρες, η star της pop δήλωνε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει, όσο ο πατέρας της συνεχίζει να ελέγχει την περιουσία της. Όμως παραμένει πολύ ερωτευμένη. Τώρα βρίσκεται σε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφο της λίγο πριν τα 39α γενέθλια της.

Η Britney Spears και ο σύντροφός της, Sam Asghari, ταξίδεψαν στη Χαβάη, και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Britney στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέσπασαν χιλιάδες likes και υποστηρικτικά σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι ξεπερνούν τα 27 εκατομμύρια.


Στην πρώτη φωτογραφία, τη βλέπουμε να ποζάρει ντυμένη με casual σύνολο στο ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ μοιράστηκε το εξωτικό πιάτο που δοκίμασε.

«Σαν ένα μικρό ταξίδι στον παράδεισο για έναν πρόωρο εορτασμό των γενεθλίων», έγραψε η star στη λεζάντα μίας εκ των φωτογραφιών, στην οποία εκείνη και ο Sam Asghari φορούν τις μάσκες προστασίας και φωτογραφίζονται έξω από το ιδιωτικό jet.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.