CELEBRITIES MEN’S POINT

4 συμβουλές για να αποκτήσεις πυκνά μαλλιά


The Jennettes

27 Ιουλίου 2021

4 συμβουλές για να αποκτήσεις πυκνά μαλλιά
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα πυκνά και πλούσια μαλλιά; Τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες προσφέρει μια νεότερη όψη και πιο υγιή εμφάνιση! 

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα πυκνά και πλούσια μαλλιά; Τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες προσφέρει μια νεότερη όψη και μια πιο υγιή εμφάνιση! 

Πολλοί άντρες ταλαιπωρούνται από τριχόπτωση και βλέπουν τα μαλλιά τους να τους εγκαταλείπουν αργά αλλά σταθερά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να τα φροντίζουν, αντιθέτως, πρέπει να τα περιποιούνται ακόμη περισσότερο. Πάμε να δούμε μερικές συμβουλές!

jenny.gr

Σωστή διατροφή

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για τα μαλλιά σου, αλλά για όλο σου το σώμα. Αν θέλεις να νιώσεις καλύτερα θα πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου όσο γίνεται περισσότερο.

πρωτεΐνη και λιπαρά οξέα όπως είναι ο σολομός, ωμέγα-3 και ξηροί καρποί είναι must για την ενδυνάμωση των μαλλιών, των νυχιών, αλλά και γενικότερα ολόκληρου του σώματος!

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε βοηθάει στην υγεία των μαλλιών. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δόσεις στα μαλλιά σου τη βιταμίνη που τους λείπει. Ο ένας τρόπος είναι το καστορέλαιο και ο άλλος είναι το αβοκάντο.

jenny.gr

Σωστή περιποίηση

Για να γίνουν και να δείξουν τα μαλλιά υγιή, θέλουν αγάπη! Συχνό κόψιμο, συχνό λούσιμο, λάδια, ενυδατικές κλ.π. Επίσης, καλό είναι να κάνεις μασάζ στο κεφάλι κατά το λούσιμο, για ενεργοποίηση των θυλάκων τρίχας!

Βρες τη σωστή σειρά για την τριχόπτωση

Ωραίο και χρήσιμο το λούσιμο, απολαυστικό και χαλαρωτικό το μασάζ, όμως χρειάζεσαι και μερικούς συμμάχους ακόμα για να αποκτήσεις το πυκνό και λαμπερό μαλλί! Ψάξε και δοκίμασε ποια προϊόντα του εμπορίου είναι τα καταλληλότερα για εσένα και δεν θα σου προκαλέσουν ξηροδερμία!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.