CELEBRITIES MEN’S POINT

Ανδρικό πουκάμισο: Τι πρέπει να προσέξεις πριν το επιλέξεις


The Jennettes

21 Αυγούστου 2021

Ανδρικό πουκάμισο: Τι πρέπει να προσέξεις πριν το επιλέξεις
Ο λόγος που πολλές φορές δεν ευχαριστιέσαι με τις επιλογές σου στα πουκάμισα, είναι ότι δεν προσέχεις τι αγοράζεις. Και δεν είναι έγκλημα, όλοι δυστυχώς την έχουμε πατήσει. Μας αρέσει ένα στυλ πουκαμίσου, αλλά δεν προσέχουμε τις λεπτομέρειες που θα το αναδείξουν πάνω μας!

Ο λόγος που πολλές φορές δεν ευχαριστιέσαι με το πώς δείχνεις μέσα στα ρούχα, είναι γιατί δεν προσέχεις τι αγοράζεις. Όμως μην ανησυχείς, όλοι δυστυχώς την έχουμε πατήσει. Μας αρέσει ένα στυλ πουκαμίσου, αλλά δεν προσέχουμε τις λεπτομέρειες που θα το αναδείξουν πάνω μας!

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε κάθε φορά που αγοράζετε ένα πουκάμισο!

Το κολάρο

Είναι ίσως από τα σημαντικότερα σημεία του πουκαμίσου που πρέπει να προσέξεις. Προσπάθησε να περάσεις τα δύο σου δάχτυλα μέσα από το γιακά χωρίς να τα πιέσεις. Αν δεν χωράνε, το κολάρο είναι όσο fit πρέπει.

jenny.gr

Τους ώμους

Το πουκάμισο θέλει όσο «αέρα» πρέπει. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο, καθώς πρέπει να είναι άνετο! Το ύφασμα στους ώμους πρέπει να μην σακουλιάζει και να μην σφίγγει το σημείο κάτω από τις μασχάλες. 

Το στέρνο

Βασικός κανόνας είναι το πουκάμισο να κουμπώνει άνετα. Ούτε να κολλάει πάνω σου, ούτε να επιπλέεις μέσα του.

jenny.gr

Τα μανίκια

Παλιό καλό κόλπο που μας έμαθαν οι μανάδες μας: Τεντώνεις τα χέρια ευθεία. Τα μανίκια δεν πρέπει να φεύγουν πίσω αλλά ούτε και να είναι πολύ πιο μακριά!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.