CELEBRITIES MEN’S POINT

5+1 πράγματα που σε κάνουν να φαίνεσαι σέξι και δεν έχουν σχέση με την εμφάνιση


8 Σεπτεμβρίου 2021

5+1 πράγματα που σε κάνουν να φαίνεσαι σέξι και δεν έχουν σχέση με την εμφάνιση

Δεν είναι ούτε το γυμνασμένο σώμα, ούτε το ύψος που κάνουν έναν άνδρα σέξι. Ναι, είναι σημαντικά, αλλά όχι όσο πιστεύεις. Το ίδιο και το ντύσιμο – παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι αυτό που σε κάνει αυτόματα πιο ελκυστικό. Φυσικά να είσαι προσεγμένος (είναι δεδομένο) αλλά μη μένεις εκεί.

Υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που σου δίνουν άλλον αέρα.

Το χιούμορ

Είναι σημαντικό να κάνεις τους γύρω σου να γελούν με έξυπνα αστεία, να αγγίζεις σοβαρά θέματα με σαρκασμό, να μην προσβάλλεις και να μην ξεπερνάς τα όρια. 

Η μυρωδιά

Όχι, δεν αναφερόμαστε στο αποσμητικό με το έντονο άρωμα. Είναι σημαντικό να μυρίζεις καθαριότητα, χωρίς να σπαταλάς τόνους προϊόντων – αυτό φαίνεται και είναι αντιαισθητικό.

Ο σεβασμός

…στις γυναίκες, τα παιδιά, τους εργαζομένους στην καφετέρια που θα πάρεις τον πρωινό καφέ σου – όλους. Η αύρα σου αλλάζει, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνεις.

Δύναμη

Δεν αναφερόμαστε στο πόσα κιλά σηκώνεις στο γυμναστήριο. Αναφερόμαστε στην ψυχική δύναμη, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα  νεύρα σου, το να είσαι προσγειωμένος – όλα είναι πιο σέξι απ’ όσο πιστεύεις.

Καλλιέργεια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα όμορφο μυαλό. Η κριτική σκέψη, η δημιουργικότητα, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι, το να μπορείς να μιλήσεις για τέχνη και να έχεις δομημένη άποψη, όλα αυτά είναι απαραίτητα για να ξεχωρίσεις.

Τα χέρια

Δε χρειάζεται να είναι γυμνασμένα. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να μην τρως τα νύχια σου, να τα περιποιείσαι και να έχεις όμορφα άκρα. Η εικόνα σου αμέσως παίρνει πόντους και απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.