CELEBRITIES MEN’S POINT

Ανακαλύψτε τα καλύτερα ανδρικά αποσμητικά της αγοράς


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2021

Ανακαλύψτε τα καλύτερα ανδρικά αποσμητικά της αγοράς
Ανακαλύψτε τα καλύτερα ανδρικά αποσμητικά της αγοράς

H νέα σεζόν είναι εδώ και σας θέλει πιο δυναμικούς και έτοιμους από ποτέ! Σίγουρα με ένα νέο άρωμα στη συλλογή σας και ένα νέο αποσμητικό θα σας βρεί ακόμη πιο ανανεωμένους. Δεν έχετε λοιπόν παρά να αποφασίσετε ποια θα είναι τα νέα αγαπημένα σας beauty items για τους επόμενους φθινοπωρινούς μήνες.

Τόσο η καθημερινή πίεση όσο βέβαια και η άσκηση προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Η τέλεια λύση φυσικά είναι τα ντους και το κατάλληλο αποσμητικό που θα καλύψει όλες τις προσωπικές σας ανάγκες.

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε τα καλύτερα αποσμητικά προϊόντα για μία αίσθηση φρεσκάδας και χωρίς ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα. Aκόμη, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του αποσμητικού.

Πιο συγκεκριμένα, τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, ενώ αντίθετα με τα anti transpirant που περιέχουν άλατα αλουμινίου δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας από την παρακάτω λίστα:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.