CELEBRITIES MEN’S POINT

Tα 3 στιλιστικά κόλπα του Jason Momoa για να γίνεις κι εσύ cool


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

Tα 3 στιλιστικά κόλπα του Jason Momoa για να γίνεις κι εσύ cool

Ο Jason Momoa δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο Aquaman, ο Khal Drogo του of Thrones, ο Χαβανέζος πολεμιστής, ο γλυκός σύζυγός της Lisa Bonet.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Το στιλ του είναι η απόδειξη ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θες με το ντύσιμό σου. Να φοράς total black, να λες ναι στο ροζ κοστούμι και να είσαι ξεχωριστός με απλές πινελιές. Αν θες να γίνεις κι εσύ Jason Momoa, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τα στιλιστικά κόλπα του.

Ναι στο ροζ

Ξεκινάω από το αγαπημένο μου γιατί παραμένει, δυστυχώς, ένα χρώμα τζιζ για τους άντρες. Το παστέλ ροζ είναι υπέροχη απόχρωση και ταιριάζει σε όλους. Ο ίδιος πήγε στα Όσκαρ του 2019 με ένα κοστούμι Fendi και δεν μπορούμε ακόμα να ξεχάσουμε αυτήν την εικόνα. 

Μόνο μαύρα

Το total black δεν χρειάζεται να είναι βαρετό και προβλέψιμο. Αντί να βάλεις κλασικό κοστούμι, επένδυσε στο παντελόνι του, ένα tshirt, σακάκι και κομψά loafers. Ο Jason βάζει και ένα χαβανέζικο κολιέ, για να τιμήσει τις ρίζες του.

Δεν δίνει δεκάρα για τη γνώμη των άλλων

Και αυτό είναι από μόνο του ο ορισμός του στιλ. Όταν δεν ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των γύρω σου, τολμάς πολύ πιο εύκολα, πειραματίζεσαι και δεν φοράς τα αναμενόμενα. Ένα καπέλο, ένα ζευγάρι μπότες ή μία καμπαρντίνα βρίσκονται συχνά στο χειμερινό του look. Εκκεντρικό, αλλά πετυχημένο το αποτέλεσμα.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/prideofgypsies

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.