CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο «νονός του bodybuilding» δίνει το push up hack που θα σε βοηθήσει να χτίσεις μυϊκή μάζα 


3 Νοεμβρίου 2021

Ο «νονός του bodybuilding» δίνει το push up hack που θα σε βοηθήσει να χτίσεις μυϊκή μάζα 

Τα push ups δε θεωρούνται τυχαία μία από τις καλύτερες ασκήσεις. Δεν απαιτούν εξοπλισμό, μπορείς να τα κάνεις οπουδήποτε, έχουν παραλλαγές ανάλογα με το επίπεδό σου. Σε ένα βίντεο, ο «νονός του bodybuilding» Charles Glass δίνει το απόλυτο hack για να χτίσεις μυϊκή μάζα, γυμνάζοντας περισσότερο το στήθος σου.

Όπως τονίζει, είναι σημαντικό να κρατάς τα χέρια στο άνοιγμα των ώμων. Μπορεί να είναι δυσκολότερο, όμως δουλεύεις μεγαλύτερο κομμάτι του στήθους. Επίσης, πρέπει να ακουμπάς το στήθος στο πάτωμα – όχι να γέρνεις το κεφάλι προς τα κάτω. Πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία με τη σπονδυλική στήλη. Το μυστικό βρίσκεται στα πόδια, όπως τονίζει. Να τα ακουμπάς σε έναν τοίχο πίσω σου, για να μένεις σε σταθερή θέση.

Οι επαναλήψεις πρέπει να γίνονται αργά. Προσοχή: Μην τεντώνεις τα χέρια μέχρι πάνω, κράτα ελάχιστα λυγισμένους τους αγκώνες. «Δούλεψε το στήθος, μην κλειδώνεις», εξηγεί. Και κυρίως, μην κλέβεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος κίνησης, τόσο καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.