CELEBRITIES MEN’S POINT

4 τρόποι να αποκτήσεις το χαλαρό (αλλά πολύ καλό) στιλ του Ryan Reynolds


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2021

4 τρόποι να αποκτήσεις το χαλαρό (αλλά πολύ καλό) στιλ του Ryan Reynolds

Ο Ryan Reynolds είναι ο τύπος που θα ήθελες σίγουρα για κολλητό σου.

Έχει πάρα πολύ χιούμορ, έχει υποδυθεί έναν από τους πιο cool σούπερ ήρωες, τον Deadpool και αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι εκκεντρικός ή να ακολουθείς τους κανόνες αυστηρά, αν θέλεις να ξεχωρίσεις στιλιστικά.

Θα χαρακτηρίζαμε το στιλ του επιμελώς ατημέλητο, χαλαρό και κομψό χωρίς προσπάθεια. Αν θες να το πετύχεις κι εσύ, ακολούθησε τα εξής απλά βήματα:

Η δύναμη του suit

Λέει ναι στα κοστούμια αλλά όχι απαραίτητα με τον κλασικό τρόπο. Δοκιμάζει διάφορα χρώματα και δεν λέει όχι σε ένα μαντίλι στο πέτο ή μία παιχνιδιάρα γραβάτα. Επίσης, φροντίζει να έχει πολύ καλή εφαρμογή.

Αλλά η γραβάτα αλλού

Έχουμε σετάρει στο μυαλό μας με το κοστούμι, αλλά ο Ryan Reynolds αποδεικνύει ότι δεν είναι αυτός ο μόνος δρόμος. Βάζει λευκό πουκάμισο, γραβάτα και ένα πιο casual σακάκι ή bomber jacket. Μία σοφιστικέ πινελιά.

Λατρεύει τα bombers

Το ίδιο κι εμείς. Το λεπτό στιλάτο μπουφάν που ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες και κάνει την καθημερινότητα πιο χαλαρή, χωρίς όμως να χάνεις πόντους από το coolness σου. Το μπουφάν του αεροπόρου είναι διαχρονική αξία.

Λέει να στα ζακετάκια

Το κομμάτι που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και είναι παντός καιρού. Μόνο που ο Ryan δεν το φοράει σκέτο με πουκάμισο. Το κουμπώνει πάνω από ένα πουκάμισο με γραβάτα και ολοκληρώνει το look με παλτό ή bomber. Κάνει ένα έξυπνο layering και η ζακέτα δείχνει να είναι το πιο νεανικό ρούχο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/vancityreynolds

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.