CELEBRITIES MEN’S POINT

5 style tips από τον Brad Pitt. Ίσχυαν πριν 30 χρόνια, ισχύουν και τώρα


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2021

5 style tips από τον Brad Pitt. Ίσχυαν πριν 30 χρόνια, ισχύουν και τώρα

Ο Brad Pitt είναι αυτός ο αγέραστος τύπος που δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε σε ταινίες και στο κόκκινο χαλί. Ένας βασικός λόγος είναι το διαχρονικό του στιλ.

Από τη δεκαετία του '80, μέχρι και σήμερα, μας έχει παραδώσει ατελείωτα μαθήματα στιλ. Αυτό όμως που μας εντυπωσιάζει είναι ότι το στιλ του είναι διαχρονικό και δεν έχει υποστεί αλλαγές μέσα στα χρόνια. Και αυτό συμβαίνει επειδή κάνει ασφαλείς, αλλά εντυπωσιακές επιλογές. Πάμε να δούμε τα μαθήματα που μας έχει δώσει τόσα χρόνια και υιοθετούνται πολύ εύκολα σήμερα.

Το μακρύ δερμάτινο παλτό

Ο Brad το έκανε το 1997, αλλά ένα δερμάτινο μακρύ παλτό μπορεί να φορεθεί απλά και καθημερινό. Ένα τζιν παντελόνι ή κλασικό μαύρο παντελόνι, ένα t-shirt, μποτάκια και έξω από την πόρτα.

Λευκές μπλούζες

Η ντουλάπα πρέπει να έχει μία σειρά από ολόλευκα tshirts, φανελάκια και μακρυμάνικες μπλούζες, ώστε να κάνεις σωστό layering όλο τον χρόνο. Ο Brad Pitt ξέρει την αξία της σωστής βάσης.

Denim με denim

Αν και το denim σετ δεν είναι πάντα στη μόδα, ο Brad Pitt προτείνει τη χρυσή τομή. Βάζει το τζιν παντελόνι, το λευκό του tshirt, το ανοιχτό τζιν πουκάμισο και ένα jacket. Διακριτικά και εντελώς διαχρονικά.

Το oversized jacket

Η μόδα των 80s έχει επιστρέψει εδώ και χρόνια και το μεγάλο oversized jacket γίνεται ξανά και ξανά απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ο Brad πάντως το φορούσε και στα 80s και εμείς το φοράμε σίγουρα σήμερα.

Η γραβάτα statement

Λέμε ναι στα απλά, κομψά και κλασικά αλλά έχουμε και μία γραβάτα με ένα fun ή έντονο print. Πρώτον, δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψει στη μόδα και δεύτερον κάνεις το κοστούμι σου πολύ πιο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS