ΟΜΟΡΦΙΑ

3 αποχρώσεις ρουζ που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας το χειμώνα


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2018

659319_022.jpg

Το αγαπημένο στάδιο πολλών γυναικών στο μακιγιάζ είναι να βάζουν ρουζ (μέσα σε αυτές ανήκω και εγώ) για αυτό το λόγο έκανα μία mini έρευνα και ανακάλυψα τις τρεις ιδανικές αποχρώσεις που θα πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας.Το ιδανικό ρουζ που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας θα δώσει στο πρόσωπό σας την φρεσκάδα και την υγιή όψη που χρειάζεται και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στην αναζήτησή του. Φυσικά από τις προτάσεις μου δε θα μπορούσε να λείψει η κλασική ροζ απόχρωση (baby pink), μία δαμασκηνί απόχρωση για πιο δραματικό αποτέλεσμα και μία ροδακινί που κολακεύει ιδιαίτερα τις ξανθές.

1. Η Baby pink απόχρωση θα σας προσφέρει τη φρεσκάδα που χρειάζεστε το πρωί.

2. Η δαμασκηνί απόχρωση θα κάνει το βραδινό σας make up look ακόμη πιο έντονο.

3. Η Ροδακινί απόχρωση θα αναδείξει περισσότερο τη σταρένια σας επιδερμίδα.

TIP: Το μυστικό για την εφαρμογή του ρουζ είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις στα ζυγωματικά, αποφεύγοντας τις σκληρές γραμμές, και να επιλέξετε την απόχρωση που είναι δύο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σας.

Διαβάστε ακόμη:

5 makeup tips για να δείχνετε νεότερες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.