ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Kim Kardashian μιλά για τη νέα της πολυτελή σειρά ομορφιάς SKKN και απαντά στην κριτική για την εμφάνιση στο MET


JTeam

2 Ιουνίου 2022

Η Kim Kardashian μιλά για τη νέα της πολυτελή σειρά ομορφιάς SKKN και απαντά στην κριτική για την εμφάνιση στο MET
Το SKKN είναι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα ομορφιάς της Kardashian μέχρι σήμερα

«Θα δοκιμάσω τα πάντα», είπε η Kim Kardashian τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. «Αν μου έλεγες ότι θα έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω σκ@τά κάθε μέρα και θα έδειχνα νεότερη, ίσως και να το έκανα. Ίσως και να το έκανα».

Προς το παρόν, ωστόσο, τα περιττώματα δεν είναι ένα από τα συστατικά της νέας σειράς περιποίησης δέρματος της Kardashian (ευτυχώς).

Αλλά η βιταμίνη C, το υαλουρονικό οξύ, το νιασιναμίδιο, το γλυκολικό και γαλακτικό οξύ, το βούτυρο καριτέ και το σκουαλένιο είναι από τα πιο παραδοσιακά συστατικά που θα βρείτε στο SKKN by Kim, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα μέσα στον Ιούνιο. Η περιποίηση του δέρματος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την Kardashian, η οποία είναι 41 ετών. Προηγουμένως, πουλούσε άρωμα και μακιγιάζ μέσω τoυ brand της KKW Beauty και KKW Fragrance, τα οποία έκλεισε. Τα πρώτα εννέα προϊόντα της νέας της σειράς είναι ο καθρέφτης της δικής της αγωγής.

Γιατί όμως η γυναίκα που έφερε την ιδέα του περιγράμματος στον κόσμο της ομορφιάς θέλει να ξεκινήσει με την περιποίηση του δέρματος αντί με το contouring, για την επιστροφή της στον κόσμο της ομορφιάς; Είναι απλό: Η Kim θέλει να αναδείξει τον τόνο και την υφή της δικής της επιδερμίδας. Από κοντά, όπως γράφει ο δημοσιογράφος που της πήρε συνέντευξη για τους NYT, η επιδερμίδα της είναι κάτι που πρέπει να δεις για να το πιστέψεις - λαμπερή, ενυδατωμένη και απαλή.

«Ήθελα απλώς να παραμείνω πιστή σε αυτά που χρησιμοποιώ, ακόμα κι αν όλοι έλεγαν ότι είναι υπερβολικό», είπε η Kardashian.

Παρά το γεγονός ότι άργησε να υιοθετήσει τις θεραπείες των πολλών βημάτων που διαδόθηκαν από κορεάτικα skin care brands, η Kim Kardashian ακολουθεί μια μακρά ρουτίνα. Το σύστημα εννέα βημάτων της «μπορεί να φαίνεται τρομακτικό σε κάποιους», είπε. «Γι' αυτό είμαι εδώ, για να το αναλύσω, να πω ότι "είναι όλα απαραίτητα"».

Τα προϊόντα SKKN είναι πολύ πιο ακριβά από τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, δημιουργημένα από διασημότητες ή όχι. Ένας ορός υαλουρονικού οξέος και ένα λάδι νύχτας κοστίζουν $90 και $95. Συλλογικά, τα εννέα προϊόντα -καθαριστικό, τόνερ, απολεπιστικό, ορός υαλουρονικού οξέος, ορός βιταμίνης C, κρέμα προσώπου, κρέμα ματιών, σταγόνες λαδιού και λάδι νύχτας- καταλήγουν σε σύνολο $630. Είναι μια τιμή που μπορεί να είναι απρόσιτη για πολλούς από τους πελάτες της και τους 313 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram. Όλα τα προϊόντα μπορούν να ξαναγεμιστούν και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περίπου 15% λιγότερο από την αρχική συσκευασία.

Η Kim δεν ανησυχεί τρομερά για το ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη φροντίδα του δέρματός της.

«Είναι σίγουρα πιο πολυτελής, και για να αποκτήσω τους τύπους συστατικών που δεν θα παρέλειπα ποτέ, ήταν κάπως απαραίτητο να γίνει έτσι», είπε. «Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα εγώ και ήταν παρόμοια (με τη δική μου σειρά) ήταν πολύ πιο ακριβά, χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις. Προσπάθησα να έχω την ποιότητα στην καλύτερη τιμή που μπορούσαμε, ειδικά για τον ορό βιταμίνης C».

Όσο για τις συσκευασίες των προϊόντων, τα πάντα έχουν ένα «πέτρινο εφέ» και τα μπουκάλια, τα βάζα και άλλα έχουν ένα ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων, ακριβώς όπως η μάρκα ρούχων της Skims.

«Δεν είναι μόνο μέρος της δουλειάς μου, είναι αυτό που είμαι».

Η εμφάνισή της εμπνέει εδώ και δεκαετίες ενώ εστιάζει στη σωματική της διάπλαση. Οι διαρκείς αυξομειώσεις και η εξέλιξη του βάρους της, οι αναλογίες, οι γλουτοί, η μέση, τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι το κλειδί για την αφοσίωση του κοινού της.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν να μην τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους», είπε. «Δεν συμπεριφέρομαι σαν να είναι εύκολο ή σαν να είναι φυσικό. Απλώς δεν ξυπνάς και χρησιμοποιείς οτιδήποτε. Ξυπνάς, χρησιμοποιείς υλικά. Το P.R.P. περιποίηση προσώπου, περιποίηση προσώπου με βλαστοκύτταρα, λέιζερ — όλα αυτά είναι δουλειά».

Ολόκληρη η δουλειά της είναι η εικόνα της και το παίρνει στα σοβαρά. Η περιουσία της, που εκτιμάται ότι ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, είναι χτισμένη πάνω στο σώμα της. Το πρόσωπο της. Το βλέμμα της. Όλα τα άλλα είναι προέκταση αυτού. Η φυσική της εμφάνιση και η προθυμία της να επέμβει σε αυτή, είναι η καριέρα της, είτε πρόκειται να χάσει βάρος για να της εφαρμόζει ένα φόρεμα, είτε για αφιερώσει 18 ώρες για να βάψει τα μαλλιά της πλατινέ.

Βρίσκεται στην επικαιρότητα δοκιμάζοντας ακραίες θεραπείες ομορφιάς εδώ και χρόνια. Θυμάστε όταν δημοσίευσε μια selfie με το ματωμένο πρόσωπό της μετά από ένα «vampire facial»;

Της πιστώνεται συχνά η αλλαγή των σύγχρονων προτύπων ομορφιάς και αυτό δεν συνέβη λόγω της πίστης της σε μια συγκεκριμένη κρέμα ή ορό. Δεν είναι δερματολόγος ή αισθητικός. Γιατί, λοιπόν, κάποιος να πάρει στα σοβαρά τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της;

«Νομίζω για την αξιοπιστία του να γνωρίζω ότι πήρα τις καλύτερες συμβουλές ποτέ και τις καλύτερες συνθέσεις από μερικούς από τους ανθρώπους που απλώς σέβομαι περισσότερο», είπε η Kardashian. Με τη Skims, είπε, ήθελε να βρει λύσεις που ένιωθε ότι έλειπαν από την αγορά. Για τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της, αναζητούσε λύσεις στα καθημερινά δερματικά της προβλήματα.

Με τα χρόνια, είπε η Kim, έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα περιποίησης και θεραπείες. Για να αναπτύξει τις φόρμουλές της, συνεργάστηκε με την Joanna Czech, μια αισθητικό και celebrity facialist που έχει τη δική της σειρά περιποίησης δέρματος.

Η Czech, η οποία έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, πρότεινε να δημιουργήσουν ένα skin care λεξιλόγιο (δεν χρησιμοποιούν τον όρο «αντιγήρανση»), δίδαξε την Kardashian σχετικά με τα διαφορετικά μεγέθη μορίων και τις εκδοχές της βιταμίνης C και βοήθησε στην σύνθεση των προϊόντων ώστε να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς φροντίδας του δέρματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν έγιναν τρεις δοκιμές ενός προϊόντος αλλά 23», είπε η Joanna Czech σημειώνοντας ότι η επίτευξη της βέλτιστης συνοχής για κάθε ορό, ειδικά για τα έλαια, ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση.

«Η λάμψη μιας ζωής»

Το SKKN είναι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα ομορφιάς της Kardashian, αλλά απέχει πολύ από το πρώτο της. Οι προηγούμενες γραμμές ομορφιάς της ήταν ανόμοια εγχειρήματα, όχι όλα επιτυχημένα. Υπήρχε το KKW Fragrance, μια σειρά από κιτς αρώματα με θέμα τα emoji, και το KKW Beauty, μια συλλογή μακιγιάζ.

Έκλεισε και τα δύο: το KKW Fragrance τον Απρίλιο και το KKW Beauty, το περασμένο καλοκαίρι. Ο γαλλικός όμιλος ομορφιάς Coty, ο οποίος είχε μια μειοψηφική επένδυση στην KKW Beauty, θα βοηθήσει στην επέκταση του SKKN από την Kim διεθνώς και θα αποτελέσει πηγή για πράγματα όπως η συσκευασία, είπε η Kardashian.

Η Vanessa Reggiardo, η γενική διευθύντρια της μάρκας SKKN στο Coty, δήλωσε ότι η σειρά έχει δοκιμαστεί εκτενώς από καταναλωτές και «έχει σχεδιαστεί για να φροντίζει όλους τους τύπους δέρματος, τους τόνους και τις υφές σε κάθε στάδιο ωριμότητας, για χρήση από άνδρες και γυναίκες».

Η Kardashian σχεδιάζει να ενοποιήσει και τελικά να επανακυκλοφορήσει τα άλλα προϊόντα ομορφιάς και lifestyle της κάτω από ένα μόνο εμπορικό σήμα, το SKKN της Kim. Ένας νέος ιστότοπος, το skknbykim.com, θα είναι το μόνο μέρος για να αγοράσει κάποιος τη νέα της σειρά περιποίησης του δέρματος. Το επόμενο έτος, το SKKN by Kim θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλο κατάστημα ομορφιάς, είπε.

Προς το παρόν, οι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να βασιστούν σε διαδικτυακό περιεχόμενο και σεμινάρια πριν παραγγείλουν ένα λάδι προσώπου $95.

Ερωτηθείσα σχετικά με τη διαμάχη γύρω από τη σημαντική απώλεια βάρους της για να χωρέσει στο φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe το 1962, όταν τραγούδησε το "Happy Birthday" στον Πρόεδρο John F. Kennedy, για την εμφάνιση της στο Met Gala η Kardashian είπε: «Σκέφτηκα, "Εντάξει, ο Κρίστιαν Μπέιλ μπορεί να το κάνει για έναν κινηματογραφικό ρόλο και αυτό είναι αποδεκτό". Ακόμη και η Ρενέ Ζελβέγκερ πήρε βάρος για έναν ρόλο. Το ίδιο μου κάνει. Δεν είπα, "Γεια σε όλους, γιατί δεν πάτε να χάσετε τόσο βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα;"».

Στο μυαλό της, επρόκειτο για δέσμευση, όπως αυτή ενός μποξέρ που πρέπει να χάσει βάρος για έναν αγώνα. Έχασε περίπου 16 κιλά μέσα σε ένα μήνα, μέσω δίαιτας, στολής σάουνας και τρεξίματος δύο φορές την ημέρα. «Δεν έκανα τίποτα ανθυγιεινό», είπε.

«Ήταν σημαντικό για μένα να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Για εκείνην, ήταν απλά άλλος ένας ρόλος που ήθελε να παίξει, άλλη μια πτυχή του εαυτού της. Και αν υπάρχει κάτι που έχει αποδείξει στους θαυμαστές της όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι δεν εγκαταλείπει ποτέ έναν στόχο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.