ΟΜΟΡΦΙΑ

New Year’s Hair Goals: Η Dyson υπόσχεται μια χρονιά με δυνατά μαλλιά και εκπληκτικά hair styles


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

New Year’s Hair Goals: Η Dyson υπόσχεται μια χρονιά με δυνατά  μαλλιά και εκπληκτικά hair styles
IG @dyson_greece
Ανακαλύψτε τα Dyson Airwrap, Corrale & Supersonic που χάρις στην καινοτομία και την τεχνολογία τους θα γίνουν οι τέλειοι σύμμαχοί σας για να επαναπροσδιορίσετε τα looks σας τη νέα χρονιά!

Καθώς το ρολόι χτυπά αντίστροφα για την περίοδο των γιορτών, η αυγή του νέου έτους φέρνει μαζί της μια πολύ καλή ευκαιρία για ανανέωση και καινούριους στόχους. Στο πνεύμα αυτό, είναι καιρός να «αγκαλιάσετε» μια δέσμευση για υγιή, λαμπερά μαλλιά και κομψές εμφανίσεις που συμπληρώνονται με υπέροχα χτενίσματα, όλες τις ώρες της ημέρας. Πώς θα πετύχετε αυτά τα hair goals;

Η Dyson, ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία των εργαλείων hair styling, υπόσχεται να κάνει το 2024 τη χρονιά που θα αναβαθμίσετε την εμπειρία του hair styling και που οι φιλοδοξίες σας για τα μαλλιά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας τις γιορτές σε κάθε σας μπούκλα με το Dyson Airwrap multi-styler. Αυτό το πολύ-βραβευμένο εργαλείο styling είναι η επιτομή της ευελιξίας και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις πιο περίτεχνες μπούκλες χωρίς υπερβολική θερμότητα. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό χάρις στα νέα εξαρτήματα εμπνευσμένα από το φαινόμενο αέρα Coanda.

Δημιουργήστε δεξιόστροφες και αριστερόστροφες μπούκλες, χτενίσματα με περισσότερο ή λιγότερο όγκο και διατηρήστε τα μαλλιά σας δυνατά και υγιή. Αν πάλι είστε φαν των χαλαρών ή των ζωηρών κυματισμών, αυτό το εργαλείο styling θα σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε το ωραιότερο και πιο θηλυκό look για το Ρεβεγιόν αλλά και οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Ονειρεύεστε ολόισια, στιλπνά, λαμπερά μαλλιά, χωρίς κανένα ίχνος φριζαρίσματος; Το super sleek χτένισμα είναι ένα από τα hair trends που βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο την
περίοδο των γιορτών. Αποτελεί μια safe και σέξι πρόταση αλλά και αγαπημένη επιλογή πολλών celebrities, αφού το έχουμε δει και σε red carpet εμφανίσεις.

Είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά, αφεθείτε στις επαναστατικές λειτουργίες του Corrale™ straightener, το οποίο θα σας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα και το πιο sleek hair look που έχετε δει ποτέ, με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά. Πείτε «αντίο» στους συμβιβασμούς αποκτώντας την απόλυτη ελευθερία να επιτύχετε άψογο sleek χτένισμα, χωρίς να θυσιάσετε
την υγεία της τρίχας.

Το Corrale™ straightener είναι το τέλειο εργαλείο styling για να μοιραστείτε με τις φίλες σας, αφού διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C) που εξυπηρετούν αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών, το μήκος τους και την επιθυμητή φόρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.