ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλος το κόκκινο για τη Ντούα Λίπα - Υιοθέτησε την πιο hot τάση στο ξανθό


JTeam

6 Ιανουαρίου 2024

Τέλος το κόκκινο για τη Ντούα Λίπα - Υιοθέτησε την πιο hot τάση στο ξανθό
instagram
Σου αρέσει η αλλαγή που έκανε;

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της Ντούα Λίπα που τόσο αγαπήθηκε και έγινε σημείο αναφοράς πολλών γυναικών που το υιοθέτησαν μέσα στο 2023 ανήκει πια στο παρελθόν.

Σίγουρα, αν όχι εσύ που με διαβάζεις τώρα ή κάποια φίλη σου το έχετε τολμήσει.

Η τραγουδίστρια λοιπόν μετά τον χωρισμό της με τον Ρομέν Γαβρά, πόζαρε φουλ ανανεωμένη σε φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Σε αυτές ξεχωρίζει το ξανθό που έχει πια ακολουθήσει. Πρόκειται για το rooted blonde - ξεχωρίζει η ρίζα από το υπόλοιπο ενιαίο χρώμα- που αποτελεί huge τάση στο χώρο της ομορφιάς.

Και είναι και σούπερ βολική επιλογή αφού δεν θα χρειάζεται να τρέχεις συνεχώς στο κομμωτήριο.

Την αλλαγή αυτή, όπως ενημέρωσε τους followers της την έκανε για τις ανάγκες της ταινίας «Argylle», όπου και συμμετέχει -όχι, δεν ξέσπασε στα μαλλιά της μετά το τέλος της σχέσης της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για μια κωμωδία δράσης του Μάθιου Βον που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου.

Δες φωτογραφίες με το ξανθό της Ντούα Λίπα:

Jenny.Gr
instagram

Jenny.Gr
instagram

Jenny.Gr
instagram

Τώρα, επειδή μου αρέσει να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν τόλμησε αυτό το νέο χρώμα ή αν απλά φοράει περούκα.

Θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως αν σκέφτεσαι να ενδώσεις σε ένα ξανθό, τότε έχε το στο μυαλό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS