ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Αveda Greece συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα για την κατάκτηση της 2 ης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision


18 Μαΐου 2018

img-560567726.JPG

Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda. To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το “fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum. Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη!

Έμπνευση για το τελικό look αποτελούν οι γυναίκες υπερήρωες από τα βιβλία των Κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.

Τέλος, η Aveda Greece θα ήθελε να ευχηθεί στην Ελένη Φουρέιρα κάθε επιτυχία σε αυτή την εντυπωσιακή της πορεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:

@AVEDAGREECE @AVEDATEO #AVEDAGREECE #AVEDATEO

www.aveda.gr

[gallery- 718494]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.