ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Selena Gomez αναζητά την πρωταγωνίστρια του νέου beauty brand της ανάμεσα στις fans


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2020

Η Selena Gomez αναζητά την πρωταγωνίστρια του νέου beauty brand της ανάμεσα στις fans

Δεν είναι λίγες οι stars που αποφάσισαν να μπουν στον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς, δημιουργώντας τη δική τους σειρά καλλυντικών και skincare προϊόντων. Κάθε brand έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και αλλά καταφέρνουν να αγαπηθούν από τις beauty gurus ενώ άλλα όχι. Η Selena Gomez αποφάσισε να μπει σε αυτή τη μεγάλη λίστα καθώς τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το δικό της beauty brand με όνομα, Rare Beauty.

Όπως αποκάλυψε το brand της στηρίζεται στην αληθινή ομορφιά και στην ειλικρινή σχέση που ελπίζει να χτίσει, ακολουθώντας τα σωστά βήματα και δημιουργώντας μια σχέση ειλικρίνειας με τους καταναλωτές του.

Φυσικά δεν θέλησε να σταθεί μόνο στα λόγια αλλά πέρασε και σε πράξεις αφού κάλεσε τις fans της να στείλουν το δικό τους story στο Instagram και μέσα από αυτά θα βρει τα πρόσωπα εκείνα που έχουν να πουν μια σημαντική ιστορία και θα συνδεθούν με το νέο της εγχείρημα.

Κεντρική φωτογραφία: Splash Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.