ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Ariana Grande λανσάρει το δικό της beauty brand


Ελένη Τσούτση

30 Αυγούστου 2021

H Ariana Grande λανσάρει το δικό της beauty brand
H Ariana Grande λανσάρει το δικό της beauty brand

Tα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να μετράμε stars που λανσάρουν τα δικά τους beauty brands. Η μάχη στον κόσμο της ομορφιάς είναι μεγάλη και όταν αγαπημένα ονόματα του κοινού ανακοινώνουν πώς θα ιδρύσουν και εκείνα τη δική τους συλλογή τότε μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε. 

Οι αδερφές Kardashian, η Jennifer Lopez, η Rihanna, η Victoria Beckham, η Lady Gaga και η Selena Gomez είναι μερικές από εκείνες που έχουν δημιουργήσει skincare προϊόντα και καλλυντικά. Οι πωλήσεις τους δείχνουν ότι οι καταναλωτές λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα brands που ταυτίζονται με τόσο λαμπερά πρόσωπα. 

Σειρά λοιπόν έχει η Ariana Grande. Η ίδια από την αρχή της καριέρας της έχει ξεχωρίσει φυσικά με τη φωνή της αλλά και το signature makeup look της. Λατρεύει το μακιγιάζ και φαίνεται ότι θέλει να μοιραστεί την αγάπη της αυτή με το κοινό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @r.e.m.beauty

Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες η beauty σειρά της όμως αναφέρουν τα ξένα μέσα ότι θα λέγεται  r.e.m. Beauty. 

Μάλιστα, υπάρχει ήδη website αλλά και λογαριασμός στο Instagram τον οποίο ακολουθούν ήδη χιλιάδες άτομα. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.