ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί στην πιο cool καμπάνια της Dior Βeauty


Ελένη Τσούτση

19 Αυγούστου 2022

H Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί στην πιο cool καμπάνια της Dior Βeauty
Η Jennifer Lawrence συνεργάζεται ξανά με τον οίκο Dior και αυτή τη φορά για την Dior Beauty

H Jennifer Lawrence έχει υπάρξει το πρόσωπο του Dior από το 2012 και έχει συνεργαστεί με τον οίκο σε διάφορες καμπάνιες μόδας και ομορφιάς. Η ηθοποιός πρόσφατα πόζαρε για την director Cass Bird και μαζί δημιούργησαν ένα ξεχωριστό video για τη νέα καμπάνια του Dior Beauty.

Πιο συγκεκριμένα, η Lawrence πρωταγωνίστησε σε ένα μικρό video που μιλάει για τη ρουτίνα ομορφιάς της με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η καμπάνια έχει τίτλο: «Όταν καλεί η ομορφιά, ποιος απαντά;»

Η ίδια φορά τις πιτζάμες της ενώ μιλά με παιχνιδιάρικο ύφος στην κάμερα. Δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ και αυτοσαρκάζεται όπως συνηθίζει. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι οι πόροι της επιδερμίδας της ήταν μεγάλοι όμως όταν επισκέφτηκε το spa της Dior και χρησιμοποίησε τα προϊόντα του οίκου, όλα άλλαξαν.

Χαλαρή, φυσική και με χιούμορ η Jennifer Lawrence είναι το ιδανικό πρόσωπο να μας κάνει να ονειρευόμαστε και εμάς ένα τέτοιο beauty spa!

«H Jennifer έχει μια δυνατή προσωπικότητα, είναι φυσική και αυθόρμητη και της αρέσει να προσέχει την εμφάνισή της. Είναι από εκείνα τα δυναμικά κορίτσια που αλλάζουν το gloss τους ανάλογα με την διάθεσή τους. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και ένα όμορφο κορίτσι που δεν ντρέπεται να λάμψει» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Peter Philips, Creative και Image director της Christian Dior Makeup.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.