ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μετά τα μωβ μαλλιά, η Halle Berry τόλμησε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

17 Αυγούστου 2022

Μετά τα μωβ μαλλιά, η Halle Berry τόλμησε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα μαλλιά της
Η Halle Berry τον τελευταίο καιρό, έχει διάθεση για ανανέωση και δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της

Η Halle Berry κάνει αυτό που θα θέλαμε ίσως οι περισσότερες γυναίκες, αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της σχεδόν κάθε εβδομάδα. Υπερβολικό αλλά και αναζωογονητικό αφού σίγουρα δεν βαριέται ποτέ! Αφού τη θαυμάσαμε με μία ανατρεπτική μωβ απόχρωση, τώρα ποζάρει σε μία πρόσφατη φωτογραφία με μία ασημί απόχρωση που της ταιριάζει εξίσου.

Καθώς πλησιάζουν και τα 56α γενέθλιά της, η αγαπημένη ηθοποιός δεν σταματά να έχει διάθεση για ανανέωση και οτιδήποτε δοκιμάζει επάνω της, δείχνει να το απολαμβάνει!

«Ξέρω ότι μοιάζω σαν να μην κάνω τίποτα, αλλά τα μαλλιά μου είναι αρκετά απασχολημένα», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της δημοσιεύσης που δείχνει τα μωβ της μαλλιά ενώ στην νέα της αλλαγή έγραψε: «Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη και αγάπη σε αυτά τα γενέθλια!» Κάθε της αλλαγή στην εξωτερική της εικόνα αποτελεί έμπνευση και είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πάρουμε έμπνευση για τη νέα σεζόν που έρχεται.

H Halle Berry ανήκει στην κατηγορία των πιο ακομπλεξάριστων stars που λατρεύουν τη φυσικότητα και την απλότητα τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ. Η λαμπερή star αποφάσισε να γιορτάσει τα γενεθλιά της μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της και μας βάζει ιδέες. Άλλωστε τα γενέθλιά μας μπορούν να είναι η τέλεια αφορμή για αλλαγές, είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.