ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Prada: Η Emma Watson σκηνοθετεί τη νέα, συναρπαστική καμπάνια του οίκου


JTeam

22 Αυγούστου 2022

Prada: Η Emma Watson σκηνοθετεί τη νέα, συναρπαστική καμπάνια του οίκου
O λόγος που όλοι μιλούν για την νέα διαφημιστική καμπάνια της Ρrada με πρωταγωνίστρια την Emma Watson

Prada Paradoxe ονομάζεται το νέο άρωμα από το θρυλικό ιταλικό brand, το οποίο βρηκε τον κατάλληλο τρόπο να διαφημίσει το νέο του άρωμα βάζοντας την Emma Watson τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα, στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Η 32χρονη ηθοποιός έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, αφού η σκηνοθεσία ήταν πάντοτε κάτι που την ενδιάφερε και μόλις ο οίκος την επέλεξε για πρόσωπο της καμπάνιας, εκείνη ζήτησε να αναλάβει και τη σκηνοθεσία. "Γιατί να μπω σε κουτάκια;", αναφέρει η ηθοποιός στο νέο της βήμα, προκαλώντας κάθε θεατή να μην περιορίζεται σε τίποτα και να σπάει τα προκαθορισμένα κοινωνικά πλαίσια, κυνηγώντας αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Jenny.Gr
@pradabeauty

"Τα κουτιά είναι πάντοτε τόσο μικρά", ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο. "Μπορεί κάποιες φορές να φοβάμαι", ομολογεί στην συνέχεια, "αλλά τα όνειρά μου με τραβούν προς την άλλη μεριά. Εκεί που συνεργάζομαι με τον εαυτό μου και δεν είμαι ποτέ ίδια, αλλά είμαι πάντα εγώ".

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ούτε πότε θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άρωμα του οίκου ούτε τι νότες και τι μυρωδιά έχει. "Ανυπομονώ να κυκλοφορήσω αυτό το έργο τέχνης και να το απολαύσετε τόσο, όσο το απόλαυσα εγώ σκηνοθετώντας το", είπε η Watson. "Δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει χωρίς αυτήν την απίστευτη ομάδα συνεργατών. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, την αφοσίωση σας, το ταλέντο και το πάθος σας".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.