AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Met Cosmetic: Medical Brand of the Year για 2η συνεχή χρονιά!


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

Met Cosmetic: Medical Brand of the Year για 2η συνεχή χρονιά!
Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίας στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής.

Τα Medical Beauty Awards powered by SkinCeuticals, που διοργάνωσε η BOUSSIAS για 3η συνεχή χρονιά, ανέδειξαν την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα σε θεραπείες και υπηρεσίες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στο House 124, ξεχώρισε και το Met Cosmetic. Πρόκειται για ένα από τα επιφανέστερα brands στον κλάδο της Αισθητικής Ιατρικής, το οποίο απέσπασε συνολικά 12 βραβεία για υπηρεσίες και θεραπείες.

Η μεγάλη διάκριση για το Met Cosmetic, όμως, είναι το Grand Βραβείο Medical Brand of the Year 2022, το οποίο κατακτά για 2η συνεχή χρονιά, τιμώντας όλους όσοι εμπιστεύονται την καταξιωμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο προσωπικό του.

Η ομάδα του Met Cosmetic. To Met Cosmetic διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά διατηρώντας τον τίτλο του Medical Brand of the Year.

Το Met Cosmetic δραστηριοποιείται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζοντας πιστά την τελευταία λέξη της τεχνολογικής εξέλιξης του κλάδου.

Έτσι, γυναίκες αλλά και άντρες, μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους! Ωφελούμενοι από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και θεραπείες των ιατρείων, μπορούν να βελτιώσουν οποιαδήποτε σημεία επιθυμούν, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την αυτοπεποίθησή τους, απελευθερωμένοι από το βάρος των κοινωνικών ταμπού.

Κορυφαίες υπηρεσίες και θεραπείες στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η βραβευμένη εταιρεία είναι δίπλα σου μέσα από τους άνετους, φιλικούς και υπερσύγχρονους χώρους της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σε Γλυφάδα, Πάτρα και Ζάκυνθο. Η γνώση, η κατάρτιση και η συνεχής ενημέρωση γιατρών και νοσηλευτών αποτελούν εγγύηση για άριστα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες θεραπειών, μεταξύ των οποίων θα βρεις και τις παρακάτω.

Αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτης
Η προηγμένη τεχνολογία της Αποτρίχωσης Laser Αλεξανδρίτης σου δίνει την επιλογή να απαλλαγείς οριστικά και ανώδυνα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, βελτιώνοντας άμεσα την υφή της επιδερμίδας σου.

Υαλουρονικό οξύ
Τα ενέσιμα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για μία σειρά από θεραπείες προσώπου, δρώντας ενάντια στα φυσιολογικά σημάδια της γήρανσης και σε παράγοντες, όπως η ρύπανση, που επηρεάζουν την όψη του προσώπου. Στο Met Cosmetic μπορείς να αποκτήσεις το νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο που σου αξίζει.

Botox
Η πιο διάσημη αντιγηραντική φροντίδα
δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη φαρέτρα του αναγνωρισμένου brand. Η ανώδυνη και με άμεσα αποτελέσματα θεραπεία είναι η λύση για λείανση των ρυτίδων έκφρασης, που σου επιτρέπει να χαμογελάς χωρίς να φοβάσαι πια το “σπάσιμο”.

Λιποαναρρόφηση
Η καταπολέμηση του τοπικού πάχους και η απόκτηση ενός σμιλεμένου σώματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και προσβάσιμη. Το κορμί που πάντα ονειρευόσουν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, άμεσα και με ασφάλεια, με τη γνώση και την εμπειρία ενός καταρτισμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Gold Βραβείο στην κατηγορία Best Laser Resurfacing Treatment - CO2 Fractional Laser, το οποίο παρέλαβε η Άρια Στραβοδήμου, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος MD, MSc, PhD.

6 Βραβεία Gold και 6 Silver

Το έργο των πολυϊατρείων Met Cosmetic τιμήθηκε με βραβεία Gold και Silver για συνολικά 12 κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών, όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μεταξύ άλλων απέδειξε τη δυναμική του στην Κρυολιπόλυση Clatuu, τη Σύσφιξη Λαιμού PROFHILO, την Ενέσιμη Λιποδιάλυση, αλλά και στη Μεσοθεραπεία Ματιών Nanosoft.

Gold Βραβείο στην κατηγορία Best Innovation Injectable Treatment – Σύσφιγξη & Αντιγήρανση Λαιμού PROFHILO, το οποίο παρέλαβε ο Στέργιος Μπαρίκας, Αισθητικός Χειρουργός.

Αποσπώντας συνολικά 12 βραβεία, 6 Gold και 6 Silver, και διατηρώντας τον τίτλο του Medical Brand of the Year για 2η συνεχή χρονιά, το Met Cosmetic δήλωσε πως για το 2023 φιλοδοξεί να κάνει γνωστό στο κοινό του οτιδήποτε νέο και καινοτόμο μπορεί να υπηρετήσει και να αναδείξει την εικόνα του.

Gold Βραβείο στην κατηγορία Best Injectable Fat Dissolving Treatment - Ενέσιμη Λιποδιάλυση, το οποίο παρέλαβε ο Βασίλειος Τσάκαλης, Αισθητικός Χειρουργός.

Το Met Cosmetic δηλώνει έμπρακτα “παρών” με τις υψηλές υπηρεσίες και θεραπείες του, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες και όλους να αποκτήσουν πρόσβαση σε ό,τι παλαιότερα δεν “επιτρεπόταν”.

Η παροχή αισθητικών επεμβάσεων και όλων των ειδών ιατρικής παρέμβασης μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μας διορθώνοντας ή αλλάζοντας κάτι το οποίο αισθητικά δεν μας αρέσει, όπως δηλώνει ο Ιδιοκτήτης και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Medical Brand of the Year, Στέφανος Μεταξάς.

Γνώρισε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και θεραπείες του Met Cosmetics και μαζί με αυτές την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου, όπως εσύ τη φαντάζεσαι!

Κάνε σήμερα κιόλας το βήμα. Το jenny.gr και το Met Cosmetic έχουν για σένα ένα φανταστικό δώρο, για να γνωρίσεις από κοντά το Medical Brand of the Year 2022.