ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

10 αρώματα με την υπογραφή των αγαπημένων μας celebrities που ξεχώρισαν το 2022


Ελένη Τσούτση

16 Δεκεμβρίου 2022

10 αρώματα με την υπογραφή των αγαπημένων μας celebrities που ξεχώρισαν το 2022
Δείτε τη λίστα με τα αρώματα των stars που ξεχωρίσαμε το 2022

To 2022 δεν ήταν λίγες οι celebrities που λάνσαραν το δικό τους άρωμα και μάλιστα όλα δείχνουν ότι είχαν μεγάλη ανταπόκριση. Μάλιστα μερικά από αυτά τα αρώματα κατάφεραν να γίνουν αμέσως sold out και να κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις από άλλα επώνυμα brands.

Δύο παραδείγματα είναι το αρώματα της Jennifer Lopez και της Billie Eilish, τα οποία ξεχώρισαν και για να γράφουμε όλη την αλήθεια, σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ήταν και από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2022.

Σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, περγαμόντο, γιασεμί, αιχμαλωτίζονται μέσα σε κομψά και παιχνιδιάρικα μπουκαλάκια και είναι έτοιμα να τυλίξουν το σώμα σας με ζεστασιά.

Αν ήδη έχετε ανανεώσει τη συλλογή με τα καλλυντικά σας, εκκρεμεί ένα νέο άρωμα που θα είναι η σφραγίδα σας για αυτή τη σεζόν. Εκείνο το άρωμα που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες και θα είναι μια υπέροχη πινελιά για όλα σας τα winter looks.

Στην παρακάτω gallery, θα βρείτε τα ωραιότερα αρώματα που λάνσαραν 10 αγαπημένες μας celebrities:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.