ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Rihanna: Mάθαμε τι άρωμα φοράει και το θέλουμε


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2023

Rihanna: Mάθαμε τι άρωμα φοράει και το θέλουμε
Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται η Rihanna

Το άρωμά σας δεν είναι μόνο το πώς μυρίζετε. Δείχνει το πώς αισθάνεστε όταν ντύνεστε το πρωί, για τη βραδινή έξοδο ή το πρώτο ραντεβού. Μην ξεχνάτε ότι φοράτε το άρωμά σας και συστήνεστε στους γύρω σας. Οι αγαπημένες μας σταρς έχουν τα δικά τους αγαπημένα αρώματα και εμείς κάθε τόσο εμπνεόμαστε από τις επιλογές τους. Σήμερα θα εστιάσουμε στο signature άρωμα της Rihanna.

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην αποκάλυπτε ποιο άρωμα προτιμούσε αφού ήθελε να διατηρήσει ένα μυστήριο αλλά τώρα όλα είναι πολύ διαφορετικά. Ως ιδρύτρια της Fenty Beauty, το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ανήκει φυσικά στο brand της και ονομάζεται: «Fenty Eau de Parfum».

Η Rihanna μίλησε στο Byrdie για το άρωμά της και γιατί κάθε νότα που θεωρεί τόσο ξεχωριστή. Όπως αναφέρει ότι το φοράει αισθάνεται ότι ταξιδεύει σε αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων και νιώθει πάντα τον ίδιο αυθορμητισμό.

Το άρωμα περιέχει νότες μόσχου, μανόλια, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και πολλά άλλα, τονίζει η συντάκτρια και καλεί τη Rihanna να της πει ποια ήταν η κύρια έμπνευση. «Η μητέρα μου είχε το πιο εκπληκτικό φυσικό άρωμα. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θυμάμαι από την πρώτη μου εμπειρία με το άρωμα και την παιδική μου ηλικία, το άρωμα της μητέρας μου. Ήταν τόσο ανακουφιστικό. Το άρωμα αντιδρά διαφορετικά με τον καθένα αφού τα συστατικά αναδύουν και διαφορετικά».

«Η μανόλια είναι μια από τις αγαπημένες μου νότες. Μόλις προστέθηκε η μανόλια, ήταν απίστευτη η σύνθεση. Θυμάμαι όταν έκανα τα tests με τα αρώματα και φορούσα εκείνο με τη μανόλια, έπαιρνα συνέχεια κομπλιμέντα.

«Η ενέργεια αυτού του αρώματος είναι πολύ ζωντανή. Είναι πικάντικο και γλυκό ταυτόχρονα, έχει φρούτα, βανίλια και άλλα λουλούδια. Περιέχει βουλγαρικό τριαντάφυλλο, μύρτιλο, μανταρίνι, πατσουλί, καρύδα, βανίλια και υάκινθο».

«Δημιούργησα το Fenty Eau de Parfum γιατί ήθελα να αποτυπώνει όλα όσα είμαι και όσα νιώθω. Αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο στο άρωμα. Είναι συνδεδεμένο με αναμνήσεις που ενεργοποιούνται από το άρωμα. Όλες αυτές οι νότες μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Για μένα, είναι η ουσία μου, αποτυπωμένη σε ένα μπουκάλι. Όταν φοράτε Fenty Eau de Parfum, αφήνετε τον κόσμο να καταλάβει αυτήν την ουσία. Αυτή είναι sexy, δυνατή και ειλικρινής».

Jenny.Gr

Eμένα πάντως η Rihanna με έπεισε να το δοκιμάσω, εσάς;