ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Saint Laurent Fall 2023: Επιβλητικά, minimal και sexy beauty looks ζωντάνεψαν ξανά τα 80s


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Saint Laurent Fall 2023: Επιβλητικά, minimal και sexy beauty looks ζωντάνεψαν ξανά τα 80s
Splash Ideal Images
Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και τα catwalks μας κάνουν να ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο φθινόπωρο, ώστε να δοκιμάσουμε τις τάσεις που προτείνουν

Ο Saint Laurent παρουσίασε μια collection-ωδή στα 80s μέσα σε μία luxurious αίθουσα με επιβλητικούς πολυελαίους που δημιουργούσαν μια μοναδική λάμψη στο σκηνικό. Ο Anthony Vaccarello, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, μίλησε για τη νέα collection λέγοντας: «Οι γυναίκες θα μπορούσαν να είναι οι άντρες και οι άντρες - γυναίκες. Καμία διαφορά. Θέλω όλο και περισσότερο να τους βάζω στο ίδιο επίπεδο. Καμία διάκριση. Θέλω πραγματικά να είναι σχεδόν ένα άτομο».

Όλα τα μοντέλα φορούσαν γυαλιά ηλίου και τα beauty looks ήταν minimal, sexy και απόλυτα soft.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τα cool και edgy looks ολοκλήρωναν τα sleek buns, τα οποία ήταν αυστηρά έχοντας ένα glam φινίρισμα. Στα χείλη πρωταγωνίστησε το tangerine χρώμα ενώ η επιδερμίδα ήταν ματ και αψεγάδιαστη. Ακόμη, τα γυαλιά ήταν η πινελιά που έδινε ένα μυστήριο ύφος σε όλα τα beauty looks και μας υπενθύμισαν πως είναι η κομψή επιλογή για κάθε εμφάνιση.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

H εκλεπτυσμένη κομψότητα λοιπόν αλλά και η δεκαετία των 80s αποτέλεσαν τον καμβά για την νέα collection του Saint Laurent για το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.