ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Cardi B θα λανσάρει skincare σειρά με την υπογραφή της


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2023

Η Cardi B θα λανσάρει skincare σειρά με την υπογραφή της
Instagram/@ iamcardib
Το νέο skincare brand της Cardi B θέλει να κάνει τις γυναίκες να ανυσυχούν λιγότερο για το δέρμα τους

Από τη Rihanna και τη Selena Gomez μέχρι τη Jennifer Lopez και την Hailey Bieber – όλες έχουν μπει δυναμικά στην βιομηχανία της ομορφιάς λανσάροντας τα δικά τους skincare προϊόντα. Οι περισσότερες σταρ που έχουν ιδρύσει beauty brands έχουν καταφέρει να ανταγωνιστούν μάρκες που βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στην αγορά και μάλιστα να κάνουν εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο!

Αυτό ονειρεύεται και με το νέο της εγχείρημα και η Cardi B, η οποία σίφωνα με τα ξένα μέσα θα λανσάρει τη δική της σειρά skincare με το όνομα « Kulture Wave Beauty». Η ραπερ θα συνεργαστεί με την εταιρεία Delight Cosmeceutical Labs για την κυκλοφορία του brand της. Το όνομα της εταιρείας είναι εμπνευσμένο από τα ονόματα των παιδιών της, Kulture και Wave.

Η KWB φέρεται να γεννήθηκε από την προσπάθεια της Cardi B να καταπολεμήσει την ακμή και τις τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα της. Στόχος της είναι να δημιουργήσει φόρμουλες για όλους τους τύπους δέρματος κάνοντας όλες τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα με την επιδερμίδα τους.

Αν και δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα, ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σταρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.