ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Καταργείται ο κανόνας των 100ml υγρών στο αεροπλάνο (και θα γεμίζουμε τα νεσεσέρ άφοβα)


Ελένη Τσούτση

13 Μαρτίου 2023

Καταργείται ο κανόνας των 100ml υγρών στο αεροπλάνο (και θα γεμίζουμε τα νεσεσέρ άφοβα)
Instagram/ @clickmyworld
Η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι ότι σιγά σιγά καταργείται ο κανόνας των 100ml

Η προσπάθεια να χωρέσετε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς σε μια μικροσκοπική επανασφραγιζόμενη σακούλα και μάλιστα σε συγκεκριμένα ml ήταν από τις πιο κουραστικές διαδικασίες. Αλλά δεν θα χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να πάρετε όποιο προϊόν ομορφιάς θέλετε μαζί σας.

Το αεροδρόμιο City του Λονδίνου, σύμφωνα με το The Stylist, έγινε το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που εφάρμοσε νέους κανόνες σχετικά με τον κανόνα των 100 ml και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα αεροδρόμιά.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στις διαδικασίες ασφάλειας της αεροπορίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.Οι νέοι τρισδιάστατοι σαρωτές ασφαλείας επιτρέπουν στους επιβάτες να έχουν φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη στην τσάντα τους.

Το νέο όριο υγρών θα είναι έως 2 λίτρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να κάνετε ολόκληρη προετοιμάσια για τα προϊόντα που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου, Ρόμπερτ Σινκλέρ, δήλωσε: «Οι νέες λωρίδες δεν θα μειώσουν μόνο την ταλαιπωρία αλλά και τους χρόνους αναμονής, κάτι που ξέρω ότι θα λατρέψουν οι επιβάτες». Τα νέα μηχανήματα CT θα ακολουθήσουν και σε άλλα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου έως τα μέσα του 2024.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.