ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Οscars 2023: Το πανύψηλο updo της Danai Gurira ήταν μια ωδή στις Αφρικανές


Ελένη Τσούτση

13 Μαρτίου 2023

Οscars 2023: Το πανύψηλο updo της Danai Gurira ήταν μια ωδή στις Αφρικανές
GettyImages
Το υπέροχο μήνυμα στηρίξης πίσω από το ιδιαίτερο updo της Danai Gurira

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscars κι ενώ ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας beauty looks δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για την πιο ανατρεπτική εμφάνιση της βραδιάς που είχε ένα σπουδαίο μήνυμα. Ο λόγος για το πανύψηλο updo της Danai Gurira που ήταν μια ωδή στις Αφρικανές.

Ήταν πιο κομψή από ποτέ και το συγκεκριμένο hair look ήταν μια πρόταση που σίγουρα έλειπε από το red carpet των Oscars και φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία. H ηθοποιός έδωσε έμφαση στο βλέμμα της, επιλέγοντας ένα cat eye look και έντονες γυαλάδες, που σε συνδυασμό με τα cherry χείλη της, της χάρισαν έναν chic αέρα.

H ίδια δήλωσε για την επιλογή του συγκεκριμένου hair look:

«Αυτός είναι ο αφρικανικός εαυτός μου που βγαίνει εδώ, είναι ένας φόρος τιμής στις γυναίκες που κουβαλούν εκπληκτικά πράγματα στο κεφάλι τους με φοβερή στάση σώματος ανά πάσα στιγμή»

Η αφρικάνικη κουλτούρα σίγουρα έχει θέση στα Oscars και αυτός ήταν ένας εκπληκτικός τρόπος για να το «επικοινωνήσει» η Danai Gurira στον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.