ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Πώς να επιλέγετε σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης


JTeam

2 Ιουνίου 2023

Πώς να επιλέγετε σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης
Είναι φυσιολογικό να χάνετε 30 έως 150 τρίχες κάθε μέρα. Ωστόσο, εάν χάνετε περισσότερες, μπορεί ν’ αντιμετωπίζετε τριχόπτωση.

Για τους περισσότερους άνδρες, η αιτία της τριχόπτωσης τους είναι γενετική. Οι ορμονικές αλλαγές, από την άλλη, προκαλούν αραίωση μαλλιών στις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες πιθανές αιτίες της τριχόπτωσης, όπως η ανεπάρκεια βιταμινών ή μετάλλων, το στρες, η γήρανση και οι μύκητες. Η τριχόπτωση μπορεί επίσης να είναι σύμπτωμα άλλης ασθένειας. Επομένως, εάν χάνετε περισσότερα μαλλιά από το κανονικό, κλείστε ένα ραντεβού για να μιλήσετε με τον γιατρό σας σχετικά με τις πιθανές αιτίες.

Ανεξάρτητα όμως από την αιτία της τριχόπτωσης, τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης βοηθούν στη βελτίωση της όψης των μαλλιών σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σαμπουάν αυτά συμβάλλουν ακόμη και στην αύξηση της διαμέτρου της τρίχας.

Όταν αγοράζετε ένα σαμπουάν για την πρόληψη της τριχόπτωσης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

- Βρείτε τον τύπο του τριχωτού της κεφαλής σας. Εάν έχετε λιπαρό τριχωτό της κεφαλής με ξηρές άκρες, χρειάζεστε ένα σαμπουάν πρόληψης της τριχόπτωσης που ν’ αφαιρεί τη λιπαρότητα, τις οσμές και τα προϊόντα styling από τα μαλλιά σας.

Εάν έχετε ξηρό τριχωτό της κεφαλής, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαμπουάν ενίσχυσης όγκου, γιατί αυξάνει την ξηρότητα, χωρίς ν’ αφήνει καθόλου υγρασία. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν με ενυδατικά συστατικά που παρέχουν υγρασία στο ξηρό τριχωτό της κεφαλής σας.

Για ένα κανονικό τριχωτό της κεφαλής θα πρέπει να επιλέξετε ένα ισορροπημένο σαμπουάν. Λίγα ενυδατικά συστατικά και επιπλέον πρωτεΐνες βοηθούν στη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών σας.

- Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε σαμπουάν για την πρόληψη της τριχόπτωσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει την ετικέτα των συστατικών του προϊόντος για να είστε σίγουροι ότι το σαμπουάν θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό στα μαλλιά σας.

- Αναζητήστε μια σφραγίδα ποιότητας, μία μάρκα που να εμπιστεύεστε. Για να διασφαλίσετε ότι το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης έχει κατασκευαστεί από εταιρεία που έχει εμπειρία και γνώση στο τομέα των μαλλιών ώστε να νιώθετε ασφαλείς χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της.

Jenny.Gr

Για άνδρες, το Genesis Homme Bain de Force Quotidien της Kérastase είναι το ιδανικό καθημερινό σαμπουάν καθαρισμού & ενδυνάμωσης για την αντιμετώπιση τριχόπτωσης. Καθαρίζει απαλά το τριχωτό & τα μαλλιά, προσφέροντας αίσθηση αναζωογόνησης, εξισορρόπησης και τόνωσης στο τριχωτό. Απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια ελαίων εξασφαλίζοντας βαθύ, αποτελεσματικό καθαρισμό και σας προσφέρει 88% πιο απαλά μαλλιά και 79% πιο δυνατά μαλλιά. Επιπλέον το 81% των καταναλωτών λένε ότι νοιώθουν το τριχωτό τους αναζωογονημένο, ισορροπημένο και τονωμένο.

Jenny.Gr

Για τις γυναίκες, το ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Genesis Bain Hydra-Fortifiant της Kérastase είναι ιδανικό για λεπτά ή λιπαρά μαλλιά. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο. Χάρη στην ήπια δράση καθαρισμού, καταπραΰνει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και σας προσφέρει 80,9% μείωση της τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο. Με τη χρήση του συγκεκριμένου σαμπουάν, τα μαλλιά σας γίνονται δυνατά, πιο πλούσια, πιο όμορφα και με υγιή όψη.

Ζητήστε τώρα από τον κομμωτή σας, το σωστό σαμπουάν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης ή της αραίωση των μαλλιών σας. Η Kérastase διαθέτει το κατάλληλο προϊόν για τον καθένα από εσάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.